Yandex Metrica

Trabzonspor transferi çözdü! 4 isim aynı anda açıklanacak

Trabzonspor transferi çözdü! 4 isim aynı anda açıklanacak

Trabzonspor'un hızlı adımlarla yürüttüğü transfer çalışmaları sonuç veriyor. Fransa Ligue 1'den bulduğu ofansif orta saha oyuncusu Draguş'un ardından Barisic, Lundstram ve bir sürpriz ismin daha geleceği duyuruldu.

Spor

04.05.2024, 10:50

Transfer sezonunda atağa kalkan Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek için Fransa Ligue 1'den yeni bir ismi daha listesine ekliyor. Denis Draguş'un ardından resmi açıklaması beklenen Barisic ve Lundstram transferlerine bir yenisini daha ekleyen Karadeniz ekibi, 4. ismin de kapıda olduğunu müjdeledi.

Fenerbahçe Beko 89-78 Monaco periyot özetleri! Fenerbahçe Beko Monaco'yu elerse ne olur? Fenerbahçe Beko 89-78 Monaco periyot özetleri! Fenerbahçe Beko Monaco'yu elerse... Haberi Görüntüle

MUHAMMED CHAM TRABZONSPOR'UN RADARINDA

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Trabzonspor'un transfer gündemine genç yetenek Muhammed Cham girdi. Clermont formasıyla Fransa Ligue 1'de dikkat çeken 23 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu, Trabzonspor yönetimi ve teknik ekibinin olumlu raporlarıyla listeye alındı.

PFDK'dan Fenerbahçe Ali Koç'a ağır ceza! PFDK'dan Fenerbahçe Ali Koç'a ağır ceza! Haberi Görüntüle

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Muhammed Cham'ın menajeri aracılığıyla olumlu yanıt verdiği belirtilirken, kulübüyle görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Henüz istenilen seviyede bir anlaşma sağlanamamış olsa da, tarafların karşılıklı görüşmelere açık olduğu ve pazarlıkların sürdüğü bildirildi.

Başkan Ertuğrul Doğan'ın geçtiğimiz gün yaptığı basın toplantısında, Fransız liginden gelen Mendy tipinde oyuncularla görüşmeler yapıldığına dair vurgu yapmıştı. Bu ifadenin, Cham gibi bir yeteneği hedeflediklerini işaret ettiği kaydedildi.

Muhammed Cham, Clermont ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Avusturyalı bir futbolcu olarak bu sezon 33 maçta 7 gol, 4 asistle takımına katkı sağladı. Trabzonspor'un bu yetenekli ismi kadrosuna katmak için girişimlerinin devam ettiği belirtiliyor.

Kenan Yıldız'dan 75 bin kişi önünde zafer: Juventus'ta forma giyen milli futbolcu, İtalya'da bir ilki yaşadı Kenan Yıldız'dan 75 bin kişi önünde zafer: Juventus'ta forma giyen... Haberi Görüntüle

MUHAMMED CHAM KİMDİR?

Muhammed-Cham Saračević, Avusturya doğumlu bir futbolcu olup Ligue 1 kulübü Clermont'ta ve Avusturya milli takımında hücum orta saha oyuncusu olarak görev yapmaktadır. Kariyerine SC Red Star Penzing'de başlayan Cham, daha sonra Almanya'da Hannover 96 ve VfL Wolfsburg'un gençlik takımlarında forma giymiştir.

Profesyonel kariyerine VfL Wolfsburg'un alt kategorilerinde devam eden Cham, 2019 yılında Avusturya Bundesliga takımlarından FC Admira Wacker Mödling'e transfer olmuştur. Ardından Fransa'nın ikinci ligi Ligue 2 takımlarından Clermont'a geçmiş ve bir sezonluğuna Danimarka'nın Vendsyssel takımına kiralanmıştır.

Uluslararası düzeyde, Cham Avusturya milli takımında forma giymektedir. Annesinin Gambiya kökenli olmasına rağmen Avusturya'da doğan Cham, Avusturya milli takımı için UEFA Uluslar Ligi maçlarında görev almıştır.

Muhammed Cham, hücum orta saha oyuncusu olarak yetenekli bir futbolcu olarak bilinmektedir. Clermont'taki performansıyla dikkat çeken Cham'ın Trabzonspor'un radarında olduğu belirtilmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading