Yandex Metrica

Flaş transfer! Yusuf Yazıcı adım adım dünya devine...

Flaş transfer! Yusuf Yazıcı adım adım dünya devine...

Lille forması giyen Yusuf Yazıcı'nın sezon sonunda kulüpten ayrılacağı konuşuluyor. İtalya ve İspanya'nın dev kulüpleri, milli futbolcuyu transfer etmek için sıraya girdi.  

Spor

14.05.2024, 09:34

Lille forması giyen Türk futbolcu Yusuf Yazıcı, sezon sonunda Fransız ekibinden ayrılma kararı aldı. Kaynaklara göre, milli oyuncunun bu kararı kendi inisiyatifiyle aldığı belirtiliyor. 2019'da Trabzonspor'dan transfer olan Yusuf Yazıcı, Lille formasını 134 maçta temsil etti.

Fenerbahçe taraftarları Galatasaray maçına alınacak mı? Fenerbahçeli taraftarlar Rams Park'a girebilir mi? Fenerbahçe taraftarları Galatasaray maçına alınacak mı? Fenerbahçeli taraftarlar Rams Park'a... Haberi Görüntüle

LILLE İLE TÜM DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Yusuf Yazıcı, kariyerinde Lille'e önemli bir dönem yaşattı. İlk transferinin ardından CSKA Moskova'ya kiralanan ve sonrasında Trabzonspor'a dönüş yapan Yazıcı, bu sezon tekrar Lille forması altında sahaya çıktı ve performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

İstanbulspor'dan Dursun Özbek'e sert sözler! Büyükekşi kavgası büyüyor... İstanbulspor'dan Dursun Özbek'e sert sözler! Büyükekşi kavgası büyüyor... Haberi Görüntüle

İTALYA VE İSPANYA'DA GÜNDEM OLDU

27 yaşındaki futbolcunun yeni adresi konusunda İtalya ve İspanya'nın dev kulüpleri arasında bir rekabet yaşanıyor. Sports'un aktardığına göre, Milan ve Sevilla gibi kulüpler Yusuf Yazıcı'ya ciddi bir ilgi gösteriyor.

O parmak yine kalktı! Real Madrid’de Arda Güler fırtınası O parmak yine kalktı! Real Madrid’de Arda Güler fırtınası Haberi Görüntüle

PERFORMANSI VE İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Lille formasıyla sahaya çıkan Yusuf Yazıcı, etkileyici bir performans sergiledi. 41 maçta 12 gol atıp 3 asist yaparak takımına önemli katkılar sağladı. Bu performansıyla da transfer piyasasındaki değerini artırdı.

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'den yeni hoca açıklaması: Bayern Münih geçmişi var Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'den yeni hoca açıklaması: Bayern Münih... Haberi Görüntüle

MİLAN MI, SEVİLLA MI?

Yusuf Yazıcı'nın kariyerine İtalya mı yoksa İspanya'da mı devam edeceği merak konusu. Hangi kulübün ona daha uygun olduğu ve transferin nasıl sonuçlanacağı futbol kamuoyunda büyük bir merak konusu haline gelirken Yusuf Yazıcı'nın kararını ilerleyen günlerde açıklaması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading