Yandex Metrica

Cimbom'da şok ayrılık! İtalyan basını duyurdu: Evi bile hazır

Cimbom'da şok ayrılık! İtalyan basını duyurdu: Evi bile hazır

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan Galatasaray, hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile karşılacak. Derbiye odaklanan sarı kırmızılı ekip, bir yandan da gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Buna göre takımdan ayrılacak isimler netlik kazanırken son dakika gelişmesiyle taraftarlar şoke oldu. İtalyan basınında yer alan habere göre yıldız futbolcu yeni sezonda Çizme'de top oynayacak. İşte detaylar...

Spor

20.05.2024, 20:41

Trendyol Süper Lig'de 24. şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan Galatasaray, hafta sonu sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Sarı kırmızıların hedefi, derbiyi kazanarak taraftarlarının önüde çifte bayram yaşamak.

Galatasaray'ın derbiyi kaybetmesi halinde gelecek hafta oynanacak Konyaspor maçına kitlenmesi bekleniyor. Konyaspor düşme hattında olması sarı kırmızılıları zora sokabilir.

Süper Lig'in deposunun bitmesine 2 hafta kala gelecek sezon çalışmalarına hız veren Galatasaray, her ne kadar başlık seçimi yapılacak olsada transfer listesini netleştirmeye başladı.

Tecrübeli Okan Buruk'un isteklerine göre hareket eden yönetim, takımdan gidecek olan isimleri belirledi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları açılışında Türk bayrağını hangi sporcularımız taşıyacak? Paris 2024 Olimpiyat Oyunları açılışında Türk bayrağını hangi sporcularımız taşıyacak? Haberi Görüntüle

6 AYRILIK BİRDEN

Takımdan ayrılacak isimlerin başında gelen Serge Aurier ve Ndombele'nin veda etmesi bekleniyor. Öte yandan kiralık olarak kadroya giren Carlos Vinicius ile de yola devam etmeme kararı alındı.

Milli futbolcu Kenan Yıldız'dan Juventus'a kötü haber Milli futbolcu Kenan Yıldız'dan Juventus'a kötü haber Haberi Görüntüle

SANCHEZ VE NELSSON KARARI

Galatasaray yönetimi, Abdülkerim Bardakcı'nın stoper partnerlerine teklifler gelmeye devam ediyor. Aslan Nelsson ve Davinson için İtalyan kulüpleriyle görüşmelerini sürdürüyor.

Cimbom yıldız iki ismi 20 milyon euronun üzerinde rakama satmayı hedefliyor.

Maximin'in İstanbul'a geliyor! Fenerbahçe imza töreni için hazırlıklara başladı! Maximin'in İstanbul'a geliyor! Fenerbahçe imza töreni için hazırlıklara başladı! Haberi Görüntüle

BARIŞ ALPER'E TEKLİFLER BİTMİYOR

Sezon başından beri göstermiş olduğu performansla Avrupa ekiplerinin dikkatini çeken Yılmaz için teklifler gelsede sarı kırmızılı ekip EURO 2024'ün sonunu bekleme kararı aldı.

Ferdi Kadıoğlu gidecek mi En-Nesyri gelecek mi? Ali Koç'tan dikkat çeken açıklama Ferdi Kadıoğlu gidecek mi En-Nesyri gelecek mi? Ali Koç'tan dikkat... Haberi Görüntüle

MERTENS ÇIKMAZI

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldız futbolcu Mertens'in geleceği merak konusu oldu.

Performansıyla dikkatleri üzerine çelen Belçikalı futbolcu ülkesine dönemeyi bekliyordu. Ancak sarı kırmızılılar 1 yıl daha mukavele imzalamak istediği için yıldız futbolcunun kafası karışmış durumda. 

FIFA'dan Galatasaray'a beklenmedik ceza! FIFA'dan Galatasaray'a beklenmedik ceza! Haberi Görüntüle

İTALYANLARDAN ŞOK İDDİA

Gelecek sezon Serie A'da mücadele edecek Çizme ekiplerinden Como, gözünü Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Icardi'ye dikmiş durumda. 

İtalyan basınına yansıyan habere göre, Arjantinli yıldızın Como'da oturacağı ev de hazır.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading