Yandex Metrica

TFF'den imza sayısı iddiasına cevap geldi

TFF'den imza sayısı iddiasına cevap geldi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral'ın erken seçim için iddia ettiği imza sayısına hızlı bir yanıt verdi.

Spor

11.05.2024, 20:50

Türkiye Futbol Federasyonu, İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral'ın erken seçim için gereken delege imza sayısıyla ilgili iddialarına hızlı bir şekilde yanıt verdi. Saral'ın açıklamalarına karşılık olarak TFF, imza sayısının gerçek durumunu kamuoyuyla paylaştı.

Fenerbahçe'de stoper harekatı! Yönetim devreye girdi Fenerbahçe'de stoper harekatı! Yönetim devreye girdi Haberi Görüntüle

TFF'DEN YALANLAMA GELDİ

TFF'nin açıklamasında, geçerli imza sayısının 94 olduğu vurgulanarak, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi sağlandı. İşte Federasyonun resmi duyurusu:

"Türkiye Futbol Federasyonu'na olağanüstü kongre çağrısıyla ulaşan imza sayısı bugün itibarıyla 109'dur.

İmzalarını noter onayıyla resmen geri çeken delege sayısı 13'tür.

Yetkisiz kişilerin geçersiz imza sayısı 2'dir.

Sonuç itibarıyla olağanüstü genel kurul yapılması talebiyle TFF'de imzası bulunan delege sayısı 94'tür.

Kamuoyunu yanıltmak maksadıyla verilen gerçek dışı beyanlara itibar edilmemesini kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız."

TFF'nin bu net ve kesin yanıtıyla, kamuoyunda doğru bilgiye ulaşılması sağlanmış oldu.

NE OLMUŞTU?

İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral, Türkiye Futbol Federasyonu'nun erken seçime gitmesi için gereken imza sayısına ulaşıldığını öne sürmüştü. Ancak TFF'nin açıklamasıyla, gerçek imza sayısının 94 olduğu ve Saral'ın iddiasının doğruluk payının olmadığı ortaya çıktı.

Bayram Saral, "TFF'nin 18 Temmuz'dan önce seçime gitmesi için 136 imza topladık. Bu sayı yakında 150-200'ü bulacak. Olağanüstü Genel Kurul için yeterli sayıyı aştık." ifadeleriyle duyurmuştu. Ancak TFF'nin yanıtıyla, kamuoyuna doğru bilgi ulaştırılmış oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading