Yandex Metrica

Arda Güler'den altın vuruş: Real Madrid'in galibiyet golü milli yıldızdan

Arda Güler'den altın vuruş: Real Madrid'in galibiyet golü milli yıldızdan

La Liga'nın 33. haftasında lider Real Madrid, deplasmanda karşı karşıya geldiği Real Sociedad'ı 1-0 mağlup ederken gol milli futbolcu Arda Güler'den geldi. 

Spor

02.05.2024, 11:51

Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid İspanya 1. Futbol Ligi'nin 33. haftasında Real Sociedad'a konuk oldu. Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin ilk defa bir lig maçında 11'de şans verdiği milli futbolcu Arda Güler kendisine verilen bu şansı iyi kullandı ve golünü attı. 

Arda Güler ilk 11'de başlayacak mı? Ancelotti'den flaş sözler Arda Güler ilk 11'de başlayacak mı? Ancelotti'den flaş sözler Haberi Görüntüle

LİGDEKİ İKİNCİ GOLÜNÜ ATTI

29. dakikada sağ kanattan topu taşıyan Dani Carvajal'ın pasında kaleyi gören Arda, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve böylece ligdeki ikinci golünü attı. 68 dakika sahada kalan Arda, 15. dakikada hakeme itirazdan sarı kart gördü. 

Son dakika... Derbide kazanan Fenerbahçe oldu: Sarı lacivertlilerden çok önemli 3 puan Son dakika... Derbide kazanan Fenerbahçe oldu: Sarı lacivertlilerden çok önemli... Haberi Görüntüle

"MADRİD'İN EN İYİSİ ARDA"

İspanyol basını maça ve Arda'ya büyük ilgi gösterdi. Maç sonu internet sitelerinde yapılan yorumlarda  "Arda Güler, Real Madrid'i sırtlıyor", "Madrid'in en iyisi Arda", "Madrid'in gelecek vaat eden Türk'ü kendini gösterdi" ifadeleri kullanıldı.

Ve Thibaut Courtois 1 yılın ardından geri döndü Ve Thibaut Courtois 1 yılın ardından geri döndü Haberi Görüntüle

ARDA REAL'İ ŞAMPİYONLUĞA  BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIRDI

Arda'nın golüyle Real Sociedad'ı 1-0 mağlup eden Real Madrid puanını 84'e çıkardı. En yakın rakibi Barcelona'yla arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 14'e çıkaran Real, son maçı görmeden şampiyonluğunu ilan etmek istiyor.

F1 İstanbul'a ne zaman gelecek? Formula 1, İstanbul'a gelecek mi? Bakan Ersoy açıkladı! F1 İstanbul'a ne zaman gelecek? Formula 1, İstanbul'a gelecek mi?... Haberi Görüntüle

ANCELOTTİ: ARDA KALACAK

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in gelecek sezon başka takıma kiralık gönderileceğine dair İspanyol basınında son haftalarda çıkan haberleri yalanlayarak Türk futbolcunun takımda kalacağını söyledi. İtalyan teknik adam, Arda ile ilgili gelen sorulara "Hepsinin iyi oynadığına inanıyorum. Arda, Fran Garcia ve diğerleri. Sahada iyi bir oyun ve bağlılık ortaya koydular. Arda bir gol attı ve gelecekte bizim için çok önemli bir futbolcu olacak. Arda gelecek yıl bizimle burada kalacak." dedi. "Arda'nın olağanüstü bir yeteneği var." değerlendirmesini yapan Ancelotti, "Çok iyi çalıştı. Daha önceden de ilk 11'de oynayabilirdi çünkü çok iyi antrenmanlar yapıyor ama çok genç ve yavaş yavaş baş aktör olarak sahneye çıkacaktır." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading