Yandex Metrica

27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar?

27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar?

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Bu sezon beklentilerin uzağında kalan Beşiktaş, teknik direktör arayışına girdi. Ligde şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe ise sahasından 3 puan ile ayrılmak istiyor. Futbolseverler, 27 Nisan 2024 tarihinde oynanacak derbi maçını canlı izlemek için biletlerin ne zaman satışa çıkacağını araştırmaya başladı. Peki, Fenerbahçe- Beşiktaş derbi maçı biletleri satışa çıktı mı? Bilet fiyatları ne kadar?

Spor

25.04.2024, 15:01

Trendyol Süper Lig 34. hafta Fenerbahçe- Beşiktaş derbisine sahne olacak. Ligde ezeli rakibi Galatasaray ile zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. 

Fenerbahçe derbi maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkarken siyah beyazlı ekip, ligdeki performansını toplarlamak istiyor.

Buna göre zorlu derbi maçını tribünden izlemek isteyen taraftarlar, maç biletlerinin ne zaman çıkacağını araştırmaya başladı. Peki, Fenerbahçe- Beşiktaş derbi maçı biletleri satışa çıktı mı? Bilet fiyatları ne kadar?

Son dakika: Dursun Özbek aday olacak mı? Kararını verdi Son dakika: Dursun Özbek aday olacak mı? Kararını verdi Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE- BEŞİKTAŞ DERBİ MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI?

27 Nisan'da oynanacak derbi maçı biletleri satışa çıktı.

25.04.2024 Perşembe günü saat 15.00 itibariyle Yüksek Divan Kurulu, Kongre Üyeleri, Temsilci üyelerine; ( 1 adet bilet )

25.04.2024 Perşembe günü saat: 20.00 itibariyle Fenerbahçe Taraftar Kart sahiplerine ve Faturalı Fenercell abonelerine; (1 adet bilet)

26.04.2024 Cuma günü saat 11.00 itibariyle genel satışa sunulacaktır.

Satışlar sadece www.passo.com.tr ve Passo Mobil Uygulama üzerinden alınacaktır.

NOT: SATILAN BİLETLER TRANSFERE KAPALI OLACAKTIR.

Fenerbahçe'ye büyük sürpriz! Olympiakos, İsmail Kartal'ın yıldızına talip! Fenerbahçe'ye büyük sürpriz! Olympiakos, İsmail Kartal'ın yıldızına talip! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE- BEŞİKTAŞ DERBİ MAÇI NE ZAMAN?

Zorlu derbi mücadelesi 27 Nisan 2024 Cumartesi saat 19.00'de oynanacak.

 

 

Habere Tepki Ver

1

23

0

3

0

1

1

4

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading