Yandex Metrica

Son dakika: Emekliye ek zamda ödeme tarihi belli oldu

Son dakika: Emekliye ek zamda ödeme tarihi belli oldu

Son dakika haberleri... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "SSK emeklilerimiz için 6 Şubat'ta, Bağkur emeklilerimiz için 7 Şubat'ta fark ödemelerini gerçekleştireceğiz" açıklamasında bulundu.

Ekonomi

31.03.2024, 19:44

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SGK ve İŞKUR İl Müdürleri İstişare Toplantısı'nda konuştu.

Bakan Işıkhan burada yaptığı konuşmada SSK ve Bağkur emeklileri için ek zam konusunda önemli mesajlar verdi.

Bayramda nakit ihtiyacı olanlar dikkat: Bu 5 banka faizsiz kredi verecek! Bayramda nakit ihtiyacı olanlar dikkat: Bu 5 banka faizsiz kredi... Haberi Görüntüle

''RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI''

Bakan Işıkhan, konuşmasında ''Son bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum. 2024 yılının ilk yarısı için; emekli aylıklarındaki zam oranını tüm emeklilerimiz için yüzde 49,25'te eşitledik. Bu gece itibarıyla söz konusu karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Ocak 2024 itibarıyla yüzde 49,25 oranında yükseltme yaptığımız SSK ve Bağkur emeklilerimiz ile hak sahiplerinin aylık fark tutarlarını ödemeye başlayacağız.'' dedi.

Kulis bilgisi sızdırıldı! Bayram sonrası asgari ücretliye ara zam müjdesi: Gözler Temmuz ayında! Kulis bilgisi sızdırıldı! Bayram sonrası asgari ücretliye ara zam müjdesi:... Haberi Görüntüle

EMEKLİYE EK ZAMDA ÖDEME TARİHİ BELLİ OLDU

''SSK kapsamında emekli olan vatandaşlarımız için 6 Şubat’ta gerçekleştirilecek.'' diyen Bakan Işıkhan, ''Bağkur kapsamında emekli olan vatandaşlarımız için 7 Şubat’ta gerçekleştirilecek.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

5

2

1

0

0

0

1

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading