Yandex Metrica

Sitede Ara

Motorine bu gece zam mı geliyor 12, 13 Şubat? Motorin güncel fiyatı ne kadar, kaç TL?

Motorine bu gece zam mı geliyor 12, 13 Şubat? Motorin güncel fiyatı ne kadar, kaç TL?

Araç sürücülerini endişelendiren bir gelişme gün yüzüne çıktı. Akaryakıt sektöründe yeni bir zam dalgasının kapıda olduğu konuşuluyor. Özellikle motorin fiyatlarında artış beklentisi, sürücülerin yakıt masraflarıyla ilgili endişelerini artırıyor. 13 Şubat tarihinde akaryakıt tabelalarının değişip değişmeyeceği ise merak konusu haline geldi. Peki, Motorine bu gece zam mı geliyor 12, 13 Şubat? Motorin güncel fiyatı ne kadar, kaç TL?

Ekonomi

23.02.2024, 09:37

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmaların yanı sıra vergilere yapılan zam kararları, akaryakıt fiyatları üzerindeki etkisini sürdürüyor. Bu durum, akaryakıtta yeni bir fiyat değişikliğini beraberinde getiriyor ve akaryakıt tabelaları bir kez daha güncelleniyor. Peki, Motorine bu gece zam mı geliyor 12, 13 Şubat? Motorin güncel fiyatı ne kadar, kaç TL?

Asgari ücrete düzeltme! Gizli tutma nedenleri deşifre oldu Asgari ücrete düzeltme! Gizli tutma nedenleri deşifre oldu Haberi Görüntüle

MOTORİNE BU GECE ZAM MI GELİYOR 12, 13 ŞUBAT?

Akaryakıt sektöründe dalgalanmalar devam ederken, Brent petrolün 81 dolar civarında seyretmesi, akaryakıt fiyatlarında yaşanan hareketliliği etkilemeye devam ediyor. Tabelanın sürekli değişmesindeki bir diğer önemli etken ise küresel çapta yaşanan krizler. Fiyatlar iniş çıkışlar yaşarken, sürücüler zam haberlerini yakından takip ediyorlar. Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre, sürücülere bir zorluk daha kapıda. Bu doğrultuda, gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorine 2 lira 56 kuruşluk bir zam bekleniyor. 13 Şubat 2024 tarihinden itibaren yürürlüğe girmesi öngörülen bu zam sonrasında, motorin litresi 41,77 liradan 44,27 liraya yükselecek. Bu durum, 60 litrelik bir aracın tam depolanmasıyla sürücülerin cebinden tam olarak 2 bin 656 TL çıkmasına neden olacak.

Emekliye lokum gibi ikramiye: Kurban Bayramı'nda cepler para ile dolacak: Tam 15.000 hesaplara yatıyor Emekliye lokum gibi ikramiye: Kurban Bayramı'nda cepler para ile dolacak:... Haberi Görüntüle

MOTORİN GÜNCEL FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Şu anki güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 41,77 lira seviyelerinde bulunurken, benzinin litresi ortalama 39,39 lira olarak satışa sunuluyor. Bu fiyatlar, şu anda geçerli olan pompa fiyatlarıdır ve akaryakıt maliyetleri üzerindeki güncel durumu yansıtmaktadır.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading