Yandex Metrica

Altını o tarihten önce sakın satmayın! Satan dizlerini döver

Altını o tarihten önce sakın satmayın! Satan dizlerini döver

Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak, piyasalardaki mevcut durumu analiz ederek kazançlı yatırım araçlarını değerlendirdi ve en karlı seçeneği açıkladı. Altın yatırımı yapanlar için heyecan dolu bir sürecin başladığını vurgulayan Kolçak, altını tercih edenlerin heyecanlanacağını ancak bu dönemde aceleci davranmanın pişmanlık yaratabileceğini belirtti. Özellikle altını elden çıkarmayı düşünenlerin bu süreçte dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan Kolçak, bu konuda uyarılarda bulundu.

Ekonomi

20.05.2024, 16:07

Vatandaşlar, altın fiyatlarındaki son dakika değişimlerini yakından takip ediyorlar. ABD'den gelen enflasyon verileri ve Orta Doğu'daki savaş endişeleri, altın fiyatlarında önemli bir artışa neden oldu. Gram altın 2.500 liradan işlem görürken, çeyrek altın fiyatı ise 4.111 TL seviyesinde bulunuyor. Yatırımcılar, altın fiyatlarının geleceği hakkında araştırmalar yaparken ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan yeni bir uyarı geldi. Kolçak, altın biriktirenlerin dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayarak, aceleci davranmanın pişmanlık yaratabileceğini belirtti.

Türkiye'de yeni dönem başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan dev teşvik paketini duyurdu: Elektrikli araç, batarya üretimi, çip fabrikası, güneş enerjisi... Türkiye'de yeni dönem başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan dev teşvik paketini duyurdu:... Haberi Görüntüle

GÜMÜŞ ARTABİLİR

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz kararları sonrası yaşanan dalgalanmaların, geleneksel yatırım araçlarında belirsizliği artırdığına dikkat çekti. Kolçak, yatırımcıların alternatif yatırım araçlarına yönelmeleri gerektiğini vurguladı.

Özellikle altın piyasasındaki değer kaybına dikkat çeken Kolçak, ons altının hızlı artış potansiyeline rağmen benzer şekilde değer kaybının da mümkün olduğunu belirtti. Bu noktada, yatırımcıların gümüş gibi alternatif yatırım araçlarını değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti.

Araç sahipleri müjde! O yakıt grubuna indirim kapıda: Gece yarısı 2 lira birden... Araç sahipleri müjde! O yakıt grubuna indirim kapıda: Gece yarısı... Haberi Görüntüle

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

İşte 19 Mayıs 2024 tarihinde güncel altın fiyatları:

GRAM ALTIN FİYATI

Alış: 2.499,93 TL

Satış: 2.500,70 TL

ÇEYREK ALTIN FİYATI

Alış: 3.999,89 TL

Satış: 4.088,64 TL

CUMHURİYET ALTIN FİYATI

Alış: 15.999,55 TL

Satış: 16.304,53 TL

YARIM ALTIN FİYATI

Alış: 7.974,77 TL

Satış: 8.177,27 TL

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading