Yandex Metrica

Emekliye lokum gibi ikramiye: Kurban Bayramı'nda cepler para ile dolacak: Tam 15.000 hesaplara yatıyor

Emekliye lokum gibi ikramiye: Kurban Bayramı'nda cepler para ile dolacak: Tam 15.000 hesaplara yatıyor

Milyonlarca emekliye lokum gibi ikramiye geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı Türkiye'de büyük heyecan yarattı. Kurban Bayramı öncesi emeklilere tam 15.000 TL ödeme yapılacak. Kurban Bayramı öncesi emeklinin ağzı ikramiye ile tatlanacak! Bu yıl emekli yılı olacak diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kez daha sözünde durdu! 16 milyon emeklinin cebine tam 15 bin TL girecek...

Ekonomi

21.05.2024, 16:21

Milyonlarca emekliye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen müjdeli haber emeklileri heyecanlandırdı. 15 milyon 301 Bin emekli için 15 bin TL ödeme verileceği duyurulmuştu. Başvuru yapan emekliler için verilecek desek ödemesi kapsamında ise emekli vatandaşların refaha kavuşması için verilecek 15 bin TL'lik Kurban Bayramı desteği emeklileri heyecanlandırdı.

Kurban Bayramı öncesi 15 bin TL'lik nakit avans başvurusu için emekli vatandaşlar detayları ve şartları araştırmaya koyuldu. Emekli vatandaşların avans ihtiyacını karşılamak için büyük bankalar sıraya girmiş durumda. 

3 çocuklu aileler için öyle bir paket hazırlandı ki! Ömür boyu emeklilik ve indirim fırtınası geliyor 3 çocuklu aileler için öyle bir paket hazırlandı ki! Ömür... Haberi Görüntüle

BAŞVURAN EMEKLİYE 15 BİN TL ÖDEME

Ziraat Bankası ve Vakıfbank gibi bankalardan kimlik bilgileri, emekli maaşı bilgileri ile başvuru yapılabiliyor. Ancak emekli vatandaşların 15 bin TL ödeme için yapmları gereken önemli hususlar mevcut. 

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan emeklilere yönelik 15 Bin TL nakit avans ödemesi, emeklileri Kurban Bayramında bir nebze olsun rahatlatacak. Ziraat Bankası müşterilerine özel düşük faizli ve uzun vadeli ödeme seçeneği sunarak, nakit avans vereceğini duyurdu. 

Vakıfbank ise uygun faiz oranları ve ödeme planları ile emekli maaşı alan müşterilerine esnek ödeme kolaylığı sunuyor. Her iki banka da 15 Bin TL Nakit Avans başvuruları için detayları ve ödeme planlarını netleştirdi. 

Ünlü ekonomist duyurdu: Dolar tetiklenecek! 50 liraya kadar... 19 Temmuz 2024 döviz kurları Ünlü ekonomist duyurdu: Dolar tetiklenecek! 50 liraya kadar... 19 Temmuz... Haberi Görüntüle

BAŞVURU ŞARTLARI VE DETAYLARI

Ziraat Bankası ve Vakıf Bank'tan 15 Bin TL Nakit Avans Ödemesi için başvuru yapmak isteye emekli vatandaşlar öncelikli olarak her iki bankanın müşterisi olması gerekmektedir. Başvuru yapacak olan emekli vatandaşlar emeklilik belgeleri ve kimlik bilgilerini bankaya sunmalı. Başvuru süreci için işleme alan bankalar, online olarak da başvuru imkanı sunuyor. 

Online olarak işlem yapmak isteyen emekli vatandaşlar ise bankaların resmi internet sitelerine girerek başvurularını tamamlayabilir. Başvurularını tamamlayan emekli vatandaşlar ise bankaların uygun gördüğü takdirde 15 bin TL nakit avans ödeme işlemlerini Kurban Bayramına kadar gerçekleştirecekler.

 

Habere Tepki Ver

8

0

0

0

0

0

0

1

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading