Yandex Metrica

RTÜK resmen onayladı! House of the Dragon'un da olduğu HBO Max Türkiye'de yayına başlıyor

RTÜK resmen onayladı! House of the Dragon'un da olduğu HBO Max Türkiye'de yayına başlıyor

Uzun zamandır Türkiye'de yayına girmesi beklenen HBO Max, RTÜK lisansını aldı. HBO Max, Türkiye’de faaliyeye başlamaya hazırlanıyor.

Kültür / Sanat

23.01.2024, 19:52

HBO Max, Türkiye'de yayın yapmak için gerekli izinleri aldı. Uzun zamandır Türkiye'de yayına girmesi beklenen HBO Max, RTÜK lisansını aldı ve faaliyete başlamaya hazırlanıyor. HBO Max geçtiğimiz günlerde RTÜK’e lisans başvurusu yapmıştı.

GAME OF THRONES HAYRANLARINI SEVİNDİREN HABER

HBO Max, AT&T’nin sahibi olduğu WarnerMedia tarafından hizmete sununlan abonelik tabanlı bir yayın platformu olarak öne çıkıyor. Platform bünyesinde Game of Thrones başta olmak üzere birçok yapım yer alıyor. Aynı zamanda platforma özel birçok içerik de yine HBO Max’de bulunuyor.

Bu içerikleri arasında en çok öne çıkanı ise Game of Thrones’un prequel serisi House of Dragons oldu. George R. R. Martin‘in Ateş ve Kan kitabına dayanan dizi, Ejderhaların Dansı adı verilen iç savașa giden süreci ve bu iç savaşı ele alıyor.

10 YILLIK LİSANS ALDI

HBO Max‘ın Türkiye’de resmi olarak yayın hayatına ne zaman gireceği ise henüz netlik kazanmış değil. Ancak yayın platformu, RTÜK’ten 10 yıllık lisans alması ile birlikte tüm yasal prosedürleri tamamlamış gibi görünüyor. Bu gelişmenin ardından HBO Max’ın kısa süre içerisinde Türkiye’deki yayın hayatına başlamasını bekliyoruz.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading