Yandex Metrica

Netflix Squid Game yarışması nedir, nasıl başvurulur? Squid Game yarışması ödülü ne?

Netflix Squid Game yarışması nedir, nasıl başvurulur? Squid Game yarışması ödülü ne?

Netflix, ‘Squid Game’in yarışmasını yapacağını duyurdu. ‘Squid Game: The Challenge’ adındaki yarışma 10 bölümden oluşacak ve katılımcılar diziden esinlenen oyunlarda mücadele edecek. Peki, Squid Game yarışması nedir, nasıl başvurulur? Squid Game yarışması ödülü ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kültür / Sanat

23.01.2024, 19:24

Netflix, en çok izlenen listelerinde zirveye yerleşen Squid Game dizisinden esinlenen bir yarışma programı için katılımcı başvurularını almaya başladı. Merak edilen, "Squid Game yarışması nedir, nasıl başvurulur? Squid Game yarışması ödülü ne?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

SQUID GAME YARIŞMASI NEDİR?

Normalde dizide, borca batmış 456 insanın oyunları kazanması ile 39 milyon dolarlık ödülü almak umuduyla, kanlı bir hayatta kalma mücadelesi işleniyor. Fakat yarışmada yarışmacıların hayatı tehlikede olmayacak. En kötü senaryo olarak yarışmacılar eve elleri boş dönecek. Yarışma için dünyadan 456 oyuncu seçilecek. Netflix Türkiye’den de paylaşılan ilana göre 10 bölümlük ‘Squid Game: The Challenge’ projesinde katılımcılar orijinal diziden esinlenen yarışmalarında olduğu oyunlarda mücadele edecek.

İlan, dünyanın her yerinden İngilizce bilen herkese açık. 

SQUID GAME YARIŞMASINA NASIL BAŞVURULUR?

Eğer bir Squid Game yarışmacısı olmak istiyorsanız, https://www.squidgamecasting.com/ adresi üzerinden başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading