Yandex Metrica

Masterchef 27 Ekim dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler?

Masterchef 27 Ekim dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler?

Masterchef'in 27 Ekim akşamında yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Peki Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı, 27 Ekim eleme adayı kim oldu?

Kültür / Sanat

23.01.2024, 18:12

Masterchef Türkiye 2021'de yarışma heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. 27 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanan bölümde ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. İzleyiciler MasterChef dokunulmazlık oyununu kim takım kazandı? MasterChef 27 Ekim eleme adayı kim oldu? sorularının yanıtını araştırıyor. İşte Masterchef dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayları...

27 EKİM MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları çarşamba akşamı dokunulmazlığı kazanmak için bir kez daha mücadele etti. Yarışmacılar, Doğu Anadolu Bölgesine ait 5 yemeği en iyi çıkarmak mücadele etti. Süre sonunda şefler tadım yaptı. Mavi takımın yaptığı köftenin içinden limon çekirdeği çıkması şeflerin kararını değiştirdi. Bu karar değişikliği sonrası ikinci dokunulmazlık oyununun kazananı kırmızı takım oldu.

MENÜ

1- Löbik çorbası
2- Ciğer taplaması
3- Elmalı köfte
4- Tavuk şorva
5- Sarığıburma tatlısı

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK

Masterchef'te mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Araz ve Hasan dışındaki beş yarışmacı bireysel dokunulmazlık oyununda en iyi yemeği yapmaya çalıştı. Şefler yarışmacılara ana ürün olarak beyin verip yaratıcı yemek yapmalarını istedi. Bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı Tahsin oldu.

MASTERCHEF 27 EKİM ELEME ADAYLARI

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Tahsin, eleme potası için Ateş'in ismini söyledi. Ateş haftanın üçüncü eleme adayı, Mert ise haftanın dördüncü eleme adayı oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading