Yandex Metrica

Kalymnos - Kilimli, Kalymnos adası nerede? Kalymnos - Kilimli, Kelemez adasına nasıl gidilir?

Kalymnos - Kilimli, Kalymnos adası nerede? Kalymnos - Kilimli, Kelemez adasına nasıl gidilir?

Kalymnos - Kilimli, Kelemez adası vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kilimli adası on iki adadan bir tanesidir. Kalimnos adası, Türkiye’ye yakın yunan adalarından biridir. İnternette Kelemez adası nerede diye araştırılıyor. Peki Kalymnos - Kilimli, Kalymnos adası nerede? Kalymnos - Kilimli, Kelemez adasına nasıl gidilir?

Kültür / Sanat

24.02.2024, 08:58

Kalimnos, on iki adalar grubunun en kuzeydeki adalarından biridir ve Rodos’un yaklaşık 100 kilometre kuzey batısında yer alır. Kuzeyde Leros, güneyde Kos ile birlikte uzanıyor. Peki Kalymnos - Kilimli, Kalymnos adası nerede? Kalymnos - Kilimli, Kelemez adasına nasıl gidilir?

KALYMNOS-KELEMEZ ADASI NEREDE?

Kalymnos - Kilimli, Kelemez adası Yunanistan'ın Güney Ege bölgesinde bulunan bir adadır. Ada, Ege Denizi'nin güneydoğusunda yer alan on iki adanın bir parçasıdır. Yüzölçümü 134,5 km² olan belediyenin nüfusu 2011 yılı itibarı ile 16.179'dur. Kalimnos adası, Türkiye’ye yakın yunan adalarından biridir.

KALYMNOS-KELEMEZ ADASINA NASIL GİDİLİR?

Kalimnos Adası’na ulaşmanın en kolay yolu Bodrum’dan kalkan feribot veya katamaranlara binmektir. Bodrum’dan birkaç feribot firması Kalimnos için sefer düzenlemektedir. Bu firmalar Bodrum Feribot İşletmeciliği, Ertürk Lines ve Yeşil Marmaris‘tir. Bodrum’dan kalkan feribotların birçoğu önce Kos Adası’na sonrasında Kalimnos’a gitmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading