Yandex Metrica

Henry Cavill, Highlander Yeniden Çevrimi İçin Görüşmelerde

Henry Cavill, Highlander Yeniden Çevrimi İçin Görüşmelerde

Henry Cavill, Chad Stahelski'nin yöneteceği Highlander yeniden çevriminin başrolünde yer alabilir.

Kültür / Sanat

23.01.2024, 17:30

Man of Steel, Enola Holmes, The Witcher gibi yapımların yıldızı Henry Cavill, Highlander yeniden çevriminde rol almak için görüşmeler yapıyor. Cavill'in hangi karakteri oynayacağı bilinmiyor ancak başrolde yer alan iki karakterden birini üstlenmesi bekleniyor.

John Wick yönetmeni Chad Stahelski'nin yönetmen koltuğuna oturacağı filmin yapımcılığını Neal H. Moritz, Josh Davis ve David Leitch üstleniyor. Amanda Lewis, Patrick Wachsberger ve Gregory Widen ise yönetici yapımcı olarak görev alacak. 2017 yapımı bilim kurgu gerilimi What Happened to Monday'e imza atan Kerry Williamson filmin senaryosunu kaleme alacak.

Başrollerinde Christopher Lambert, Sean Connery ve Clancy Brown'ın yer aldığı 1986 yapımı Highlander, 16. yüzyılda İskoç dağlık bölgesinde doğan ve ölümsüz olduğunu öğrenen İskoç savaşçı Connor MacLeod'u konu alıyordu. MacLeod, ölümcül bir yaradan kurtulduktan sonra kılıç ustası Juan Sánchez Villalobos Ramirez ile tanışır ve Juan, onun başı kesilmediği sürece yaşlanmayan ve yenilmez bir ölümsüz savaşçı ırkına ait olduğunu açıklar.

Stahelski, daha önce verdiği röportajda, "Lisede izlediğimden beri orijinal filmin büyük bir hayranıym. Ölümsüzlük, aşk ve kimlik gibi harika temaların hepsi çok renkli bir mitolojiyle birleşmiş durumda. İlginç karakterler, efsanevi temalar ve aksiyon parçaları oluşturma fırsatı veren daha iyi bir film düşünemiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde The Witcher'ın ikinci sezon çekimlerini tamamlayan Cavill, Millie Bobby Brown ile birlikte Enola Holmes devam filmi için geri dönecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading