Yandex Metrica

Eren Bülbül'ün annesi 'Kesişme İyi ki Varsın Eren'i değerlendirdi! 'Cumhurbaşkanımız bizden fazla gözyaşı döktü'

Ayşe Bülbül, oğlu şehit Eren Bülbül'ün hayatını anlatan Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmiyle ilgili konuştu. Son bölümde Eren'in vurulduğu sahneden çok etkilendiğini anlatan Bülbül, 'Ben orada Eren'i gerçekten gördüm.' dedi.

Kültür / Sanat

29.03.2024, 16:33

Trabzon'un Maçka ilçesinde teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmi bugün gösterime girdi. Filmin önceki gün yapılan galasına katılan anne Ayşe Bülbül, film hakkında açıklamalarda bulundu.

"EREN'İ GÖRMÜŞ GİBİ OLDUM"

Filmi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte izlediklerini ifade eden Bülbül, "Yavrumun filminin galasını izledim ama bir anne olarak hayatımızı izledim. Eren, kıpır kıpır bir çocuktu. Hele o Eren'i oynayan küçük oyuncular, aynı Eren'i görmüş gibi oldum." şeklinde konuştu.

Ayşe Bülbül, filmi şehit Ferhat Gedik'in eşi ile birlikte izlerken çok duygulandıklarını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da onlarla gözyaşı döktüğünü anlattı.

"CUMHURBAŞKANIMIZ BİZDEN ÇOK AĞLADI"

Bülbül, "Bizim döktüğümüz gözyaşını Cumhurbaşkanımız da aynı şekilde döktü. Biz ne kadar ağladıysak o bizden çok ağladı. Biz yine sağa sola döndük yaşımızı sildik ama o önündeki masadan peçete alarak gözyaşlarını sildi. Bizim hayatımızı izleyip de Cumhurbaşkanımızın üzüldüğünü görünce acım bir ise orada ikiye katlandı. Orada Cumhurbaşkanımızla birlikte bizimle birlikte ne insanlar gözyaşı döktü. " ifadelerini kullandı.

"HALA KENDİMDE DEĞİLİM"

Anne Bülbül, filmden çok etkilendiğini belirterek "Filmde bütün bölümleri başından sonuna kadar izlediğim için kötü oldum. Hala kendimde değilim. Kendi dengemi sağlayamıyorum. Evladımın 1 Ocak doğum günü. Emrah abisini arayıp Eren'e pasta yaptırıp getir, üzerine de not yazdır dedim. Ben evladımın 4 yıldır doğum gününü kutluyorum. Kardeşleri alıyorlar pastayı ortalarına yemiyorlar. Hiçbir tanesi dokunmuyor pastaya. 13 tane evladımın birini vatana şehit verdim. Büyüttüğüm evladımdan gururluyum, onun yapmış olduğundan gururluyum." diye konuştu.

"VURULUP DÜŞTÜĞÜ SAHNEDE HAYATTAN KOPTUM"

Ayşe Bülbül, filmde en çok Eren'in yevmiye aldıktan sonra markete gittiği bölümden etkilendiğini söyledi. Anne Bülbül, "Beni en çok etkileyen bölüm benim yavrumun yevmiye aldıktan sonra markete gidiyor, aldığı makarnaları kardeşlerine getirdiği bölüm ve son bölümde çeşme başında sırt üstü Eren'in vurulup düşmesiyle gözlerinin açık kalması. Ben orada ne olduğumu anlamadım, hayattan koptum, ben orada Eren’i gerçekten gördüm. O kadar üzüldüm o kadar üzüldüm. Acaba Eren'im evladımın ölümüne sebep olanlarda bir lokma üzüldüler mi?" dedi.

Filmin yapımcısı Mustafa Uslu ve ekibine teşekkür eden Anne Bülbül, "Acı acıdır ama Eren'in ardından benim için en değerli ve kıymetli çekilen bu film oldu." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading