Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önerisiyle kütüphaneler 24 saat açık kalacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önerisiyle kütüphaneler 24 saat açık kalacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önerisiyle Zeytinburnu’ndaki Merkezefendi ve Millet kıraathaneleri, 20 Eylül’den itibaren 24 saat açık olacak.

Kültür / Sanat

23.01.2024, 17:59

Koronavirüs salgını sebebiyle saat kısıtlaması yapılan Zeytinburnu’ndaki millet kıraathaneleri, 20 Eylül'den itibaren yeniden 7 gün, 24 saat hizmet verecek.

Öğrenciler buradaki çay, çorba, kahve ve fotokopi hizmetinden ücretsiz olarak yararlanmaya devam edecek. Öte yandan, Seyitnizam Millet Kıraathanesi ve ZKSM Kütüphaneleri 08.00-24.00 saatleri arasında hizmet verecek.

GENİŞ BİR KİTAP ARŞİVİ VAR

Her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği kıraathaneler, açık olduğu süre boyunca tıklım tıklım dolu. Yeniden 7 gün 24 saat hizmet vermeye başlayacak olan kıraathanelerin zengin bir kitap arşivi ve bu arşivden yararlanan yaklaşık 20 bin üyesi bulunuyor.

Millet kıraathanelerinde konuklara 10 sayfaya kadar ücretsiz dijital baskı ve fotokopi hizmeti sunuluyor.

Yoğun olarak öğrencilerin gittiği kıraathanelerde otomasyon ve akıllı kütüphane sistemi sayesinde katalog tarama, e-yayın bulma ve bilgilendirme de yapılabiliyor. Ayrıca dileyen okuyucu kıraathanelerden 15 gün süreliğine iki adedi aşmamak kaydıyla ödünç kitap alabiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading