Yandex Metrica

Bu kitabın geliri Gazze'ye bağışlanacak! Mahmut Çelik'in kaleme aldığı "Metehan'dan Erdoğan'a" adlı kitabı okuyucuları ile buluşuyor

Bu kitabın geliri Gazze'ye bağışlanacak! Mahmut Çelik'in kaleme aldığı "Metehan'dan Erdoğan'a" adlı kitabı okuyucuları ile buluşuyor

Kitapseverler Ümraniye'de buluşuyor! Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye Yüzyılı” hedefi ile tarih yazan yolculuğunu bundan daha iyi kim anlatabilirdi diyeceğiniz kitap okuyucuları ile buluşuyor. Mahmut Çelik’in kaleme aldığı “Metehan’dan Erdoğan’a” adlı kitabın imza günü 25 Kasım Cumartesi günü İstanbul’da Ümraniye Belediyesi'nin Kitap fuarında gerçekleşecek.

Kültür / Sanat

23.01.2024, 21:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 21 yıllık zafer dolu mazisini, şanlı Türk tarihi ile harmanlayan “Metehan’dan Erdoğan’a” adlı kitap okuyucuları ile buluşacak. Mahmut Çelik’in kaleme aldığı “Metehan’dan Erdoğan’a” adlı kitabın imza günü 25 Kasım cumartesi günü İstanbul’da Ümraniye Belediyesi'nin kitap fuarında Ümraniye Belediye stadında saat 15.00 ile -18.00 arasında yapılacak.

GELİRİ GAZZE'YE GİDECEK

Kitabın yazarı Mahmut Çelik imza gününde kitaptan elde edilecek bütün gelirin Gazze’ye bağışlanacağını açıklayarak , "Cahit Zatifoğlu’ nun dediği gibi “Bir duruşu olmalı insanın, Bir anlayışı, bir Davası. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi bizi mazlumların gür sesi olmamız gereken bu kutsal davadan hiç kimse alı koyamaz. Gazze’ye kayıtsız kalan bizden değildir" ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE DE DEPREMZELER İÇİN BAĞIŞ YAPMIŞTI

Metehan'dan Erdoğan'a adlı kitabının yazarı Mahmut Çelik, daha önce kaleme aldığı “Eyvah mezun oldum" adlı kitabının gelirini de depremzedelere destek olmak için Kızılay’a bağışlamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading