Yandex Metrica

7 maddeden 6'sı gerçekleşti! İşte Tapınak Şovalyeleri'nin 1776'da dünya hakkında aldığı kararlar

7 maddeden 6'sı gerçekleşti! İşte Tapınak Şovalyeleri'nin 1776'da dünya hakkında aldığı kararlar

Süleyman Mabedi'ni Kudüs'te yeniden ihya etmek için kurulmuş Tapınak Şovalyeleri 1776 tarihinde dünya için 7 ana hedef belirledi. Gazeteci Türker Akıncı, insanların son yıllarda yaşayarak şahit olduğu maddeleri anlattı.

Kültür / Sanat

13.03.2024, 13:56

Konuk ettiği uzmanların birbirinden çarpıcı iddialarıyla sık sık Youtube platformunun en çok izlenenleri arasına giren gazeteci Türker Akıncı bu kez kendi yazdığı kitabın tanıtımını yaparken Tapınak Şovalyelerini anlattı. 

'Kim Bu Tapınakçılar?' adındaki kitapta Akıncı, Kudüs'te Romalılar tarafından yıkılmış Süleyman Mabedi'ni yeniden inşa etmek üzere kurulmuş bir örgüt olan Tapınak Şovalyeleri'nin 1776 yılında almış oldukları kararları tek tek açıkladı. 

Türker Akıncı

Masonların ve Tapınakçıların aynı örgütler olmadığını fakat her iki yapılanmanın da Mesih inancını benimsediğini, onlara göre Kurtarıcı Mesih'in dünyaya teşrif etmesi için Üçüncü Dünya Savaşı'nın mutlaka çıkması gerektiğini dile getiren Akıncı şunları söyledi:

İŞTE TAPINAK ŞOVALYELERİ'NİN HEDEFLERİ

Tapınakçıların yeni dünya düzenindeki rolleri nedir? Bizden ne istiyorlar? 1776 yılındaki bir kitaptan alıntı aktaracağım. Yani yeni dünya düzeninin gerçekleşmesi için o tarihten beri neyi amaçlıyorlardı... Bunu 7 maddede sıraladık.. 

1-Tüm düzenli hükümetlerin kaldırılması... Aslında 1800'lerde, 1900'lerin başında bunu başardılar. 

2-Özel mülkiyetin kaldırılması... Son dönemde en çok gündemde olan konulardan biri. Elon Musk'ın annesi bile "Evladımın bir evi yok" diyerek tüm dünyayı kekliyor. Mülkiyetsizlik... Herkesin kiracılığa yönlendirilmesi... Bir şey sahibi olamama... Elon Musk gibi tipler mülkiyetsizlik projesinin önderliğini yapıyor. 

3-Mirasın kaldırılması... Zaten mülkiyetsiz olursanız mirassızlık da kendiliğinden gerçekleşmiş oluyor. 

4-Vatanseverliğin kaldırılması... İnternetle birlikte hızlanan küresel projeler sayesinde artık yeni neslin, özellikle genç kuşağın bu tip değerlere önem vermediğini hepimiz görüyoruz aslında... 'Önemli değil, sınırlar kalktı zaten' diyorlar. Ulus kavramının onlar için çok da önemi kalmadı. Belki Türkiye bu konuda son kalelerden biri. Vatanseverliğin kaldırılması maddesi 1776'da Tapınakçıların toplantısında alınmış bir karar. 

5-Ailenin ortadan kaldırılması... En büyük problemlerimizden biri bu. Bu tehdidi her gün yaşıyoruz. LGBT'nin çok fazla dayatılması, çok fazla gündeme gelmesi bu örgütlerin projelerinden biri. 'Sıfır cinsiyet' konusu herhalde 10 yıl önce kimilerine şaka gibi gelirken şu an bu konu gençliği kasıp kavuruyor. Bunu hepimiz görüyoruz. 

6-Dinin ortadan kaldırılması... Dinsizlik projesi de onların en büyük hedeflerinden biri. Türkiye'de de bu projenin net bir şekilde yürüdüğünü görüyoruz. Ateizmin, deizmin neden bu kadar arttığı konusu hep işleniyor. Bunun bir amaç haline getirildiğini görüyoruz. 

7-Bir dünya hükümetinin oluşturulması... Bu çok sık dile getiriliyor. Joe Biden'ın bile kendi söylediği ifadedir, "Dünya hükümetini kurmalıyız" şeklinde. İş oraya doğru da gidiyor aslında. 2020 yılında pandemi mevzuu çıktığında Sağlık Bakanlığı'nın da üstünde, tüm dünyaya tahakküm etmek istediğini gördük. Dünya Sağlık Örgütü'nün nasıl keyfî kararlar alıp insanları nasıl evlere tıktıklarını gördük. Dünya devleti kurulması için pandemi belki de ilk adımdı. Şimdi tüm dünyayı kasıp kavuran bir enflasyon var, belki böylelikle hükümelerüstü bir 'ekonomi birliği' enteresan kararlar alacak ve dünyaya bir şeyler söyleyecek. Artık dikkat edin, ülke olarak değil, hep 'dünya' olarak bir şeyler yaşıyoruz. Sahte uzaylı bile getirebilirler birkaç yıl sonra...

1776'da Tapınak Şovalyeleri bunları planlamış. Yıl 2022. Söylediklerimiz bu yüzden komplo değil, gerçek.

Onlara göre, Mesih geldiğinde diğer milletler ya fethedilecek ya imha edilecek ya da dinlerinden döndürüleceklerdir. Ama sonları ne olursa olsun o tarihten sonra İsrail için sıkıntı kaynağı olmaktan çıkacaklardır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading