Yandex Metrica

6 Haziran 2023 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu...

6 Haziran 2023 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu...

6 Haziran 2023 Salı günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor? İşte 6 Haziran 2023 Salı'ya dair burç yorumları ve burçların dikkat etmesi gereken konular.

Kültür / Sanat

07.04.2024, 03:55

6 Haziran 2023'te burçlar ne söylüyor? 6 Haziran 2023 burç yorumları nelerdir? 6 Haziran 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Günün erken saatlerinde küçük bir başarı gibi görünen şey, bu akşam büyük bir zafer gibi görünecek, çünkü esas olarak bir veya iki zor karar vermekten korkmadınız. Hafta ilerledikçe verilmesi gereken daha zor kararlar olacak. 

BOĞA

Henüz bir tür kişisel sorunu çözmediyseniz, o zaman hızlı bir şekilde ilgilenmeniz gerekir çünkü zaman daralıyor. Evet, para durumunuza da bakılması gerekiyor, ancak önümüzdeki birkaç gün içinde ilişkiler öncelik kazanmalı.

İKİZLER

Bir veya daha fazla kişiden şikayet etmek için meşru nedeniniz olabilir, ancak akıllıysanız, bugün düşüncelerinizi ve duygularınızı kendinize saklayacaksınız. Affetmek ve unutmak zorunda değilsin ama kelimelerini özenle seçmelisin.

YENGEÇ

İş arkadaşları ve işverenler sizden günün her dakikasında zirvede olmanızı beklemiyorlar, o halde bunu neden kendinizden bekliyorsunuz? Şimdi yıldızların mesajı, başkaları için değil, kendiniz için daha bağışlayıcı olmanız gerektiğidir.

ASLAN

Hesaplanmış bir risk almak ile aptalca bir risk almak arasındaki çizgiyi bugün görmek zor olabilir, bu nedenle herhangi bir şüpheniz varsa, finansal veya profesyonel konumunuzla kumar oynamamalısınız. 

BAŞAK

Haritanızın kariyer alanındaki kozmik aktivite, önümüzdeki birkaç gün içinde dünyada yükselmek için fırsatlar getirecek, ancak hepsinin peşine düşmeye değmeyecek. Seçici olun. Zaman ve enerjinizden makul bir getiri elde ettiğinizden emin olun.

TERAZİ

Hayata bakış açınızda duygusal olmaktan çok zihinsel olabilirsiniz ama bu, duygularınız olmadığı anlamına gelmez ve önümüzdeki 24 saat içinde kesinlikle normalden daha hassas olacaksınız. Başkalarının söylediklerinin seni kızdırmasına izin verme.

AKREP

Gezegenler, artık ağırlığını taşımayan bir arkadaşınızı veya meslektaşınızı serbest bırakmanız gerekebileceği konusunda uyarıyor. Acımasız olmak istemeyebilirsiniz, ancak sonuç olarak, onlara karşı çok yumuşak davranırsanız zarar görecek olan paranız ve itibarınızdır.

YAY

Karşıt burcunuzdaki Güneş, bugün güç gezegeni Pluto ile pek de mutlu olmayan bir bağlantı kuruyor, bu nedenle işverenler ve otorite figürleriyle konuşurken ne söylediğinize dikkat edin. Sözleriniz şaka olarak söylense bile komik tarafı görmeleri pek olası değildir.

OĞLAK

Hareket halindeyken o kadar çok göreviniz var ki, sizin için biraz ağır gelebilir. Sorumluluğu iş arkadaşlarınıza devretmekten hoşlanmadığınız için suçun çoğu sizin omuzlarınızda. Muhtemelen hepsini kendi başınıza yapamazsınız.

KOVA

Bugün duygularınızı gizli tutarsanız, bir yüzleşmeden kaçınmayı başarabilirsiniz, ancak yalnızca kaçınılmaz olanı geciktirmiş olursunuz. Şimdi yıldızların mesajı, bir tür adaletsizlik hakkında konuşabileceğiniz ve konuşmanız gerektiğidir.

BALIK

Çalışma cephesindeki değişiklikler rahatsız edici olabilir, ancak uzun vadede bunların yalnızca kaçınılmaz değil, aynı zamanda gerekli olduğunu da anlayacaksınız. Sizin için açıkça işe yaramayan yöntemleri ve rutinleri bırakarak bugün işleri kendiniz için kolaylaştırın.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading