Yandex Metrica

Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde: 'İşgalciler topraklarımızda olduğu sürece direnişimizi sürdüreceğiz'

Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde: 'İşgalciler topraklarımızda olduğu sürece direnişimizi sürdüreceğiz'

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde,  "İşgalciler topraklarımızda olduğu sürece saldırılarımızı ve direnişimizi sürdüreceğiz. Aksa Tufanı'ndan 200 gün sonra, suçlu düşman hala imajını düzeltmeye çalışıyor." dedi.

Dünya

08.05.2024, 09:27

İsrail'in Gazze'ye saldırılarının 200. gününde bir video yayınlayan Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail'in saldırılarının kendilerini direnişten vazgeçiremeyeceğini söyledi. İşgalcilerin topraklarında olduğu sürece saldırılarına ve direnişlerine devam edeceklerini belirten Ebu Ubeyde, İsrail'in dünyaya yalanlar söylemeye devam edttiğini ifade etti. 

Türkiye ile anlaşan Irak'a Pentagon'dan gözdağı: Birliklerimizi koruyun! Türkiye ile anlaşan Irak'a Pentagon'dan gözdağı: Birliklerimizi koruyun! Haberi Görüntüle

"ESİRLER NETANYAHU'NUN UMURUNDA DEĞİL"

İsrailli esirlerin Binyamin Netanyahu'nun umurunda olmadığını söyleyen Ebu Ubeyde,  "Shaul Aaron ve Hadar Golden nerede? İkisi de 10 yıldır elimizde. Etiyopyalı esir Mengistu ve Hişam es-Seyyid nerede? Çünkü onlar Netanyahu'nun, eşinin ve aşırılık yanlısı hükümetinin önemsedikleri arasında değil. Esirlerin aileleri, faşist hükümetlerinin kendilerine karşı bir felaket gerçekleştirdiğini iş işten geçtikten sonra anlayacak ve bunun acısını da kendileri çekecek." dedi.

Direnişlerinin İsrail'in histerik tepkiler vermesine neden olduğunu söyleyen Ebu Ubeyde, direnişin ilk cephesinin Batı Şeria olduğunu belirtti. Ebu Ubeyde, "Özgür ve gururlu Batı Şeria'mızın her santimetresini selamlıyoruz." ifadesini kullandı.

İran'ın saldırılarına da değinen Kassam Sözcüsü, "İran'ın tepkisinin, boyutu ve niteliği itibariyle yeni kurallar getirdiğine ve işgalcinin hesaplarını karıştırdığına" inandığını dile getirdi. Ebu Ubeyde, bu videoyla yaklaşık bir buçuk ay sonra görüntü vermiş oldu. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İsrail savaş suçlarına bir yenisini daha ekledi! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İsrail savaş suçlarına bir yenisini daha ekledi! Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN GAZZE'YE SALDIRILARI

7 Ekim'den itibaren 200 gündür Gazze'yi bombardımana tabi tutan işgalci İsrail, bu süre zarfında 34 bini aşkın sivili katletti. Katledilen sivillerden 14 bin 685'ini çocuklar, 9 bin 670'ini ise kadınlar oluşturuyor. Enkaz altında cesetlerine ulaşılamayan binlerce sivilin olduğu tahmin ediliyor. 

Habere Tepki Ver

3

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Loading