Yandex Metrica

Sitede Ara

Çabad hahamından KKTC'de 9 kollu şamdan gösterisi: Yavru vatan parsel parsel Yahudilere satılıyor

Çabad hahamından KKTC'de 9 kollu şamdan gösterisi: Yavru vatan parsel parsel Yahudilere satılıyor

Çabad'ın (CHABAD) KKTC Hahamı Chaim Hille Azimov 9 kollu şamdanı Girne'de emlak işi yaptığı ofisin önüne dikerek örgüt üyelerine mülk alımı için çağrıda bulundu. Yavru vatanın kritik bölgelerini parsel parsel ele geçiren siyonist örgüt, KKTC'de Yahudi kolonisi kurmaya devam ediyor. 

Dünya

19.05.2024, 23:21

Yaklaşık 6 ay önce Yahudiler, resmî kayıtlara göre, 3.355 kilometrekarelik Kuzey Kıbrıs’tan dolaylı ve direkt yollardan 25 bin dönüm arazi satın aldığı bildirilmişti. Birçok Yahudi emlak şirketinin bulunduğu KKTC'de sessiz işgal devam ediyor. 

25 yıl sonra uzayda bulundu: Kayıp uydudan haber var 25 yıl sonra uzayda bulundu: Kayıp uydudan haber var Haberi Görüntüle

9 KOLLU ŞAMDAN GİRNE'DE

Yavru vatana koloni kuran Yahudiler, ayrıca Gazze'de katliam yapan Çabad'ın yasadışı sözde hahamı Chaim Hille Azimov Rum plakalı bir araçla KKTC'ye getirdiler. Gazze'de soykırım yapan kökten dinci yahudi tarikatı Çabad üyesi İsrail askerlerinin HANUKA bayramlarını kutlamak diktiği 9 kollu simge şamdan Azimov ile KKTC'ye getirildi. 

Son günlerde KKTC faaliyetlerini artıran Çabad örgütünün KKTC hahamı Azimov, Yahidilerin simgesi olan 9 kollu şamdamı Girne'de bulunan emlak şirketinin önüne dikerek örgüt üyelerine mülk alımı için mesaj verdi.

İki ay sonra yeniden: Azerbaycan ve Ermenistan dışişleri bakanları barış anlaşması için bir araya geldi İki ay sonra yeniden: Azerbaycan ve Ermenistan dışişleri bakanları barış... Haberi Görüntüle

KKTC'Yİ İŞGAL EDEN ÇABAD ÖRGÜTÜ KİM?

KKTC'deki siyonist işgalin arkasında yer alan Çabad örgütü, kara para aklama, MOSSAD'a bilgi sızdırma, kritik askeri noktaları hedef alma, yine kritik noktalardan toprak satın alma gibi birçok faaliyet yürütüyor. 

Gazze'deki soykırımın en büyük finans ayağı olan Çabad örgütü, çoğu zaman İsrail askerlerinden teşekkür videoları da alıyor. 

KKTC'deki sessiz işgalin fitilini ateşleyen Haim Azimov’un 2006’da ABD tarafından KKTC’ye gönderildiği ve 2008 seçimlerinde Rauf Denktaş’ın çekilmesi ve Mehmet Ali Talat’ın seçilmesinin ardından faaliyetlerini hızlandırdığı biliniyor. 

Türkiye'nin cesareti kelebek etkisi yarattı: O ülkeler de harekete geçti! Türkiye'nin cesareti kelebek etkisi yarattı: O ülkeler de harekete geçti! Haberi Görüntüle

MOSSAD'A BİLGİ SIZIDIYORLAR

Çabad o tarihten itibaren yavru vatanı parsel parsel avcunun içine alırken, yüzü aşkım şirket siyonist şirket kuruldu. Avukatlar ve inşaatçılar üzerinden parsel parsel toprak satın almaya başlayan Çabad, pandemi döneminde bir de banka kurdu. 

KKTC'de çok sayıda Yahudiye vatandaşlık verilirken, Çabad örgütünün KKTC'de LGBT lobisinide harekete geçirdiği bildirildi. Ayrıca Çabad askeri bölgelere yakın yerlerden çok sayısa arsa aldığı ve MOSSAD'a kritik bilgiler sızdırdığı iddia edildi.

 

Habere Tepki Ver

2

1

1

1

1

0

0

2

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading