Yandex Metrica

İsrail'in tetikçi timleri DEAŞ Filistinlilere saldırmaya başladı!

İsrail'in tetikçi timleri DEAŞ Filistinlilere saldırmaya başladı!

İsrail askerleri, dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atarken eli kanlı terör örgütü DEAŞ'ın Netanyahu için Filistinlileri hedef aldığı ortaya çıktı. Filistin Yönetimi Genel İstihbarat Teşkilatı dün gece Batı Şeria'nın Cenin Şehri'nde bir operasyon gerçekleştirdi.

Dünya

16.04.2024, 21:12

ABD başta olmak üzere birçok batılı ülkenin desteğini arkasına alarak dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail'in Gazze'ye saldırıları acımasızca devam ediyor.

Hedef gözetmeksizin her yeri bombalayan İsrail güçleri, şu ana kadar 33 bini aşkın masum Filistinliyi katletti.

Dünya kamuoyunun ateşkes çağrılarına kulağına tıkayan bebek katili Netanyahu, Refah'a saldırmayı planlarken İsrail güçleri, Ramazan ayında bile kan dökmeye devam ediyor.

İngiltere Savunma Bakanlığı'nın sistemi hacklendi: Kritik veriler artık Çin'in elinde İngiltere Savunma Bakanlığı'nın sistemi hacklendi: Kritik veriler artık Çin'in elinde Haberi Görüntüle

DEAŞ, FİLİSTİNLİLERE SALDIRMAYA BAŞLADI

İsrail askerleri, yardım bekleyenleri acımasızca katlederken eli kanlı terör örgütü DEAŞ'ın Netanyahu için Filistinlileri hedef aldığı ortaya çıktı. Filistin Yönetimi Genel İstihbarat Teşkilatı dün gece Batı Şeria'nın Cenin Şehri'nde bir operasyon gerçekleştirdi.

Çin ve ABD arasında ticaret savaşı: Gümrük vergisi yüzde 100'e çıkarıldı Çin ve ABD arasında ticaret savaşı: Gümrük vergisi yüzde 100'e... Haberi Görüntüle

SİLAHLARLA DOLU BİR ARAÇ BULUNDU

Bu operasyon, Filistinli yetkililere karşı bir bombalı saldırı düzenlemeye hazırlandıkları bildirilen IŞİD Terör Hücresi'nin birkaç üyesinin tutuklanmasına yol açtı. Operasyonda çok sayıda patlayıcı ve silahlarla dolu bir araç bulundu.

Refah katliamı öncesi kritik görüşme: Biden, Netanyahu'ya akıl verdi Refah katliamı öncesi kritik görüşme: Biden, Netanyahu'ya akıl verdi Haberi Görüntüle

HAMAS'I TEHDİT ETMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere eli kanlı terör örgütü DEAŞ, mart ayında yayınladığı video ile dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan ve Müslüman halkına zulmeden İsrail'le savaşan Hamas'ı tehdit etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Loading