Yandex Metrica

Sitede Ara

İsrail karıştı: Polisten Tel Aviv'de erken seçim talebiyle gösteri düzenleyenlere sert müdahale

İsrail karıştı: Polisten Tel Aviv'de erken seçim talebiyle gösteri düzenleyenlere sert müdahale

İsrail polisi, başkent Tel Aviv'de gösteri düzenleyen ve Başbakan Netanyahu'yu istifaya davet eden protestoculara müdahale etti.

Dünya

11.02.2024, 03:49

İsrail'de yaklaşık bin kişi, başkent Tel Aviv'deki Savunma Bakanlığı yakınlarında bayraklar ve pankartlarla gösteri düzenledi. Düzenledikleri gösteride İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya ve başında bulunduğu hükümete tepki gösteren protestocular Netanyahu'nun resminin üzerinde "Suç bakanı", "İsrail'in yıkıcısı" yazılı afişler ve hükümeti eleştiren dövizler taşıdı.

Son dakika... ABD'den Reisi'yi taşıyan helikopterin düşmesine ilişkin açıklama: 'Yakından takip ediyoruz' Son dakika... ABD'den Reisi'yi taşıyan helikopterin düşmesine ilişkin açıklama: 'Yakından... Haberi Görüntüle

GÖZALTILAR VAR

Savunma Bakanlığı önündeki yolu kapatan göstericilere müdahale eden İsrail polisi, en az üç kişiyi gözaltına aldı. Müdahale sırasında polislerle göstericiler arasında arbede ve tartışmalar yaşandı. İsrail polisi, göstericilerin elinde bulunan müzik aletlerine ve megafonlarına el koydu. Gösteriler diğer şehirlerde de devam etti.  Batı Kudüs, Hayfa, Birüssebi (Berşeva) gibi kentlerde de binlerce İsrailli, Gazze'deki İsrailli esirlerin geri getirilmesi için siyasi bir anlaşma ve Netanyahu hükümetinin istifası talebiyle gösteri düzenledi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Loading