Yandex Metrica

Sitede Ara

Unutanlar ve unutturmak isteyenler için bebek katili PKK!

Unutanlar ve unutturmak isteyenler için bebek katili PKK!

İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırının arkasından, beklendiği gibi PKK çıktı. Ancak bazı körleşmiş vicdanlar, PKK'nın inkarına sarılarak, akıl almaz komplo teorileriyle toplumun aklını çelmeye çalıştı. Hazırlaması bizim için her ne kadar utanç verici olsa da bu video, "unutanlar" ve "unutturmak isteyenler" için bebek katili PKK'nın gerçek yüzünü içermektedir.

Gündem

23.01.2024, 20:04

İstanbul’un en önemli turistik lokasyonlarından İstiklal Caddesi’nde doğrudan sivilleri hedef alarak düzenlenen bombalı saldırının arkasından, beklendiği gibi PKK çıkmıştı. Ancak bu gerçeğe rağmen vicdanı körleşmiş bazı çevreler, siyasi emelleri uğruna akılalmaz komplo teorileriyle toplumun aklını çelmeye çalıştı.

Ogün Samast 4. kez hakim karşısında! Adliyeden çıkarken yaptığı hareket gündem oldu Ogün Samast 4. kez hakim karşısında! Adliyeden çıkarken yaptığı hareket... Haberi Görüntüle

PKK'NIN İNKARINA SARILDILAR

6 cana ve 81 vatandaşımızın da yaralanmasına  mal olan kalleş bombalı saldırının eylemin eli kanlı faili Ahlam Albashır'ın itirafına rağmen PKK'nın "Biz yapmadık" yalanına sarılan bir güruh, büyük bir iftira atarak, oy artırmak için saldırıyı hükümetin yaptığını ima etti.

İngiltere bu kanlı hesaplaşmayla çalkalanıyordu: Bu olayın arkasından 2 Türk çetesi çıktı! İngiltere bu kanlı hesaplaşmayla çalkalanıyordu: Bu olayın arkasından 2 Türk... Haberi Görüntüle

5 BİN 724 SİVİLİ KATLETTİLER

Bu bilinçli algı oyununun başrolündekiler, kurulduğu 1984 yılından bu yana 5 bin 724 sivil vatandaşımızı katleden, 11 bin 451 vatandaşımızı da yaralayan PKK'nın bu süre zarfında sivillere yönelik hiçbir eylemi üstlenmediğini, nasıl görmezden geliyorlar? Onlar belki yine utanmayacak ama kimilerini PKK’nın sivilleri katlettiğine ikna etmek için bu filmi hazırlamamız bizim için gerçekten utanç verici! 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading