Yandex Metrica

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu asra Türk mührü vuracağız

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu asra Türk mührü vuracağız

Cumhurbaşkanı Çankırı Belediye Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, "Bizim gündemimizde içinde bulunduğumuz asra Türk mührünü vurmak var. Gündemimizde ihracatı artırmak, tarımını, sanayisini artırmak var. Gündemimizde Türkiye'yi devler ligine yükseltmek var. Bir dönem toplu iğne üretemezken, tabanca yapamıyorken kendi gemimizi, savaş uçağımızı imal eder hale geldik. Her türlü ambargoya rağmen 5. nesil savaş uçağımız KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Yapamaz dediler yaptı ki uçamaz dediler uçurduk. Bu başarıyı küçümsemeye çalışsalar da KAAN, dostlarımıza güven düşmanlarımıza korku saldı. Bunun ne manaya geldiğini bilenler KAAN'ı yakından takip ediyor. Gök vatanımızı KAAN ile koruyacağız." dedi.

Gündem

28.03.2024, 06:57

Cumhurbaşkanı Çankırı Belediye Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Maşallah bugün Çankırı bir başka. Gönüllerimizi buluşturan rabbime hamt ediyorum. Bu ne güzel bir manzara, bu ne güzel bir muhabbet.

Threads kapanıyor: Meta'dan resmi açıklama geldi: Facebook, Instagram ve WhatsApp'da kapanacak mı? Threads kapanıyor: Meta'dan resmi açıklama geldi: Facebook, Instagram ve WhatsApp'da... Haberi Görüntüle

ÇANKIRI'DA ÇOŞKULU KALABALIK

Gelirken arkadaşlar dedi ki, bugün Çankırı bir başka. Emniyetten rakamı alın dedim; belki siz de şaşıracaksınız, 45 bin. Yollardakiler hariç, sadece meydan.

Çankırı'ya olan şükran borcumuzu ödemek istiyorum. Girdiğimiz seçimlerde sizlerin güçlü desteğini daima yanımızda hissettik. Rekor oy oranları ile davamıza sahip çıktı Çankırı. Milletvekilli ve cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 78 oy oranı ile tarih yazıp en fazla oy oranına sahip üçüncü il oldunuz. Türkiye Yüzyılının yıldız şehri Çankırı'yı bu sonuçlardan dolayı tebrik ediyorum.

Bayramı işçilere zehir ettiler! Şişli belediyesi gerekçe göstermeden işçilerin işten çıkardı! Bayramı işçilere zehir ettiler! Şişli belediyesi gerekçe göstermeden işçilerin işten... Haberi Görüntüle

31 MART'TA DESTAN YAZ ÇANKIRI

Kentsel dönüşüm bizden, TOKİ bizden, fabrikalar da Başkan Hüseyin Bey'den. Sizlerin bu halini gördükten sonra Cumhurbaşkanı olarak sizlerin yanındayım. Minnet borcumuzu daha fazla çalışarak ödeyeceğiz. Bunun için 31 Mart çok ama çok önemli. Sizlerden 31 Mart'ta bir kez daha destan yazmanızı bekliyorum.

Mart ayının başından beri 23 farklı ilimizi ziyaret ettim, mitingler yaptım. Yabancı misafirlerimizin yanı sıra şehit ailelerinden sağlık personeline kadar insanımız ile kucaklaştık.

X Türkiye'de kapanıyor mu? X (Twitter) için erişim engeli gelebilir: Peki X kapanırsa kullanıcı hesapları silinir mi? X Türkiye'de kapanıyor mu? X (Twitter) için erişim engeli gelebilir:... Haberi Görüntüle

BU ASRA TÜRK MÜHRÜ VURACAĞIZ

Burada 45 bin kişi Karabük'te de 40 bin kişi meydandaydı. Yarın Ankara, pazar günü İstanbul mitinglerimizi yapacağız. Eserlerimizin ve resmi açılışlarını gerçekleştirdik. Ankara'da yarenler çok; Ankara'daki yarenleri benim Çankırılı kardeşlerim tek teke telefon ile arayıp Altınok kardeşimizi kazandıracağız.

İYİ Parti'de bir ayrılık daha: Ankara İl Başkanı Akif Sarper Önder görevinden istifa etti İYİ Parti'de bir ayrılık daha: Ankara İl Başkanı Akif Sarper... Haberi Görüntüle

KAAN 2028'DE ENVANTERDE

Deprem bölgesinde inşasını tamamladığımız 76 binden fazla konutun kurasını çekerek depremzede kardeşlerimizi konutlarını teslim ettik. Bizim gündemimizde deprem bölgesi var, dünyanın dört bir yanındaki kardeşimiz var. Bizim gündemimizde içinde bulunduğumuz asra Türk mührünü vurmak var. Gündemimizde ihracatı artırmak, tarımını, sanayisini artırmak var. Gündemimizde Türkiye'yi devler ligine yükseltmek var. Bir dönem toplu iğne üretemezken, tabanca yapamıyorken kendi gemimizi, savaş uçağımızı imal eder hale geldik. Her türlü ambargoya rağmen 5. nesil savaş uçağımız KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Yapamaz dediler yaptı ki uçamaz dediler uçurduk. Bu başarıyı küçümsemeye çalışsalar da KAAN, dostlarımıza güven düşmanlarımıza korku saldı. Bunun ne manaya geldiğini bilenler KAAN'ı yakından takip ediyor. Gök vatanımızı KAAN ile koruyacağız.

İyice hadlerini aştılar: DEM Partili yöneticilerden Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür İyice hadlerini aştılar: DEM Partili yöneticilerden Mustafa Kemal Atatürk ve... Haberi Görüntüle

TERÖRİSTLER İNLERİNE GÖMÜLDÜ

Bölücü örgüt mensupları için artık hiçbir şey güvenli değil. Teröristleri tespit ediyor ve hiç ummadıkları anda etkisiz hale getiriyoruz. Devletimize kastetmenin bedelini misli ile ödetiyoruz. Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'nun ardından daha büyük uçak gemisi için hazırlıklara başladık. Savunma sanayinde tam bağımsız Türkiye hedefine ulaşana kadar durmayacağız.

DEM’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden Sezai Karakoç hazımsızlığı! Sessiz sedasız isim değiştirdiler DEM’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden Sezai Karakoç hazımsızlığı! Sessiz sedasız isim... Haberi Görüntüle

CHP ŞAİBELİ PARALAR İLE KULE YAPIYOR

CHP'nin durumu içler acısı. Vizyon, proje, eser... İcraat desen hak getire. Biz hizmet ve eser bırakıyoruz, muhalefet bavullarla, valizlerle taşınan paralar dışında elle tutulur işi yok. Dolarla, avrolar çantalarda, nereye kadar böyle gideceksiniz? 31 mart'a kadar. 31 Mart'ta benim milletim sizi sandıklara gömecek. Şaibeli paralarla saatlerce kule yapıyorlar, açıkla deyince sağa sola saldırıyorlar. Değişimden bahsediyorlardı, sonuç tam fiyasko. Genel başkan değişti ama cuntacı kodlarında zerre dönüşüm olmadı. Genel başkanları tıpkı Selefi gibi darbe sever çıktı. TV'den gülerek darbenn faziletlerinden bahsediyor. Belli yaşın altındakiler darbeye girişirse bu doğruymuş, kafaya bakın. Şimdi Bay bay kemal'e Ankara'da daire tuttular orada istirahat ediyor. Demokrariyi özümsemiş genel başkanlar böyle şeyler söylemez. Dünyanın hiçbir medeni ülkesinde ekranlarda darbe güzellemesi yapan ana muhalefet liderine rastlayamazsınız.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DE DARBELER DÖNEMİ KAPANDI

Özgür efendiye şu gerçeği hatırlatmakta fayda görüyorum. Türkiye'de darbeler dönemi artık tamamen kapanmıştır. Darbeye girişenler karşısında bizi bulur, milleti bulur. Değişim olacaksa bunun yolu darbe değil sandıktır. Özgür efendinin darbelerle hayatları kararanlar olmak üzere Türkiye'ye özür borcu vardır. Milletimiz ve uğruna bedeller ödediğimiz demokrasi adına bunun takipçisi olacağız. Vatandaşımızın da bunlara hak ettiği dersi sandıkta vereceğine inanıyorum. Milli iradeye düşman zihniyetle karşılaşmaktan üzüntü duyuyoruz.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading