Yandex Metrica
Reklam Görseli

Om Fahad kimdir? TikTok fenomeni Om Fahad neden öldürüldü, katili kim?

Om Fahad kimdir? TikTok fenomeni Om Fahad neden öldürüldü, katili kim?

Iraklı ünlü TikTok fenomeni Om Fahad yaşadığı Bağdat'ta kimliği belirsiz kişilerce öldürüldü. TikTok'ta yüz binlerce abonesi olan Om Fahad'ın ölümünün aydınlatılması için özel ekip kuruldu. Yaşanan gelişmelerin üzerine Om Fahad kimdir? TikTok fenomeni Om Fahad neden öldürüldü, katili kim? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

08.05.2024, 17:51

Irak'ta TikTok paylaşımlarıyla adından söz ettiren ve yüz binlerce takipçisi olan sosyal medya fenomeni Om Fahad uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Om Fahad'ın ölümü ülkede büyük ses getirdi. Suikast sonrası Irak İçişleri Bakanlığı, olayı aydınlatmak için özel ekip görevlendiririldi. 

Tesis kapasiteleri artıyor: Silivri ve Tuz Gölü'nde doğalgaz depolama tesisleri 12 milyar metreküpe çıkacak! Tesis kapasiteleri artıyor: Silivri ve Tuz Gölü'nde doğalgaz depolama tesisleri... Haberi Görüntüle

OM FAHAD KİMDİR?

Om Fahad Irak'ta yaşayan sosyal medya fenomeniydi. Yüz binlerce abonesi olan Om Fahad Irak'ın başkenti Bağdat'ta  Zayouna bölgesinde silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Görgü tanıkları, Om Fahad’ın ölümüne dair detayları paylaştı. Tanıkların belirttiğine göre Om Fahad evinin önünde aracının içindeyken motosikletli bir kişi tarafından kurşunlanarak öldürüldü. 

Om Fahad daha önce de Irak'ta gündem olmuştu. Fahad, geçen yıl genel ahlaka uygun olmayan videolar paylaştığı için 6 ay hapis cezası almıştı.

2024-ALES/2 başvuruları ne zaman, hangi tarihte olacak? ALES sınavı ne zaman? 2024-ALES/2 başvuruları ne zaman, hangi tarihte olacak? ALES sınavı ne... Haberi Görüntüle

OM FAHAD NASIL ÖLDÜ?

Om Fahad'ın bir motosikletlinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybettiği iddia edildi. Katil zanlılarının yakalanması için ekip kuruldu. 

Irak İçişleri Bakanlığı yerel medyada dolaşan failin gözaltına alındığı yönündeki iddiaların gerçek olmadığını belirtti. Failin kimliğinin tespiti için çalışma yapıldığı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading