Yandex Metrica

Cem Yılmaz sahneyi terk mi etti, neden?

Cem Yılmaz sahneyi terk mi etti, neden?

Son zamanlarda özel hayatı ve sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Cem Yılmaz, bu kez sahnede yaşadığı bir olayla gündeme geldi. Seyircinin taşkınlığına tahammül edemeyen Yılmaz, ilgili kişiler salondan çıkarılana kadar sahneye gelmedi. Bu anlar gösteri sırasında yaşanan olaylarla birlikte kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Peki, Cem Yılmaz sahneyi terk mi etti, neden?

Gündem

10.05.2024, 09:32

Son zamanlarda Hasan Can Kaya'ya yönelik yaptığı göndermeyle dikkat çeken Cem Yılmaz, bu kez son gösterisindeki skandal bir olayla gündeme oturdu.

Ünlü komedyenin 'Hoşgeldiniz CHP'liler' dedikten sonra sahneden ayrıldığı anlar, hızla sosyal medyada yayılarak viral oldu. Peki, Cem Yılmaz sahneyi terk mi etti, neden?

19 Mayıs İzmir Sıla konseri saat kaçta başlayacak? Alsancak Sıla konseri ücretsiz mi, nerede yapılacak? 19 Mayıs İzmir Sıla konseri saat kaçta başlayacak? Alsancak Sıla... Haberi Görüntüle

CEM YILMAZ SAHNEYİ TERK Mİ ETTİ, NEDEN?

O salonda Cem Yılmaz'ın gösterisini izleyen bir seyirci olayın gerçekliğini detaylıca anlattı. Gösteride olan kişi 'O kadın ve adam taşkınlık yaptı. Kadın Cem Yılmaz'a sesini duyurmak için devamlı bağırıp çağırdı. Etraftakilerde rahatsız oldu. Cem bu iş showa döndü diye olay bitene kadar kulise geçti sonra da geri geldi' açıklamasında bulundu.

Sonrasında ise aynı kişi 'Şakalarla ilgili bir şey yok. Oradaki kadın yüksek sesle devamlı Cem Yılmaz'ın esprilerine evet ben de. Aynen ben gibi bağırarak konuşuyordu' dedi.

Cem Yılmaz, taşkınlık yapan izleyiciler salondan çıkarılana kadar sahneye dönmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading