Yandex Metrica

Hakan Fidan'dan Reisi'nin ölümü sonrası taziye mesajı: İran halkının başı sağolsun

Hakan Fidan'dan Reisi'nin ölümü sonrası taziye mesajı: İran halkının başı sağolsun

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ile yaptığı ortak basın toplantısında, "Malesef İran’dan gelen vefat haberleri bizleri derinden üzmüştür. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve kıymetli mevkidaşım, değerli dostum Hüseyin Emir Abdullahiyan’a Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

Gündem

20.05.2024, 15:01

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ile ortak basın toplantısı düzenledi.

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümüne ilişkin konuşan Bakan Fidan, ''İran'dan gelen vefat haberleri bizi derinden üzdü. Allah'tan rahmet diliyorum. Dost ve kardeş ülke İran'ın acısını derinden paylaşıyoruz. Kaza haberini ilk aldığımız andan itibaren temas halinde olduk. Elimizdeki imkanların seferber edilmesi için uğraştık. Kurumlarımız ellerinden gelen çabayı gösterdiler. Ama malesef sonuç bizi derinden üzdü. İran halkının başı sağ olsun" dedi.

Bakan Tunç'tan çarpıcı açıklamalar! FETÖ elebaşının iadesi için dikkat çeken detay Bakan Tunç'tan çarpıcı açıklamalar! FETÖ elebaşının iadesi için dikkat çeken... Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN GAZZE'DE İŞLEDİĞİ SUÇLAR

İsrail'in ayladır abluka altına aldığı ve dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atmasını değerlendiren Bakan Fidan, ''Başkalarına sürekli insan hakları ve demokrasi dersi verenlerin bu suça ortak olmalarını kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading