Yandex Metrica

Sitede Ara

Yeni Yüzüklerin Efendisi filminin oyuncuları kim, ne zaman çıkacak, hangi platformda?

Yeni Yüzüklerin Efendisi filminin oyuncuları kim, ne zaman çıkacak, hangi platformda?

Warner Bros. uzun bir zamandır Yüzüklerin Efendisi evreninde çeşitli projeler üzerinde çalışıyordu. 2024'te Anime formatındaki The War of the Rohirrim'in vizyona girmesi beklenirken, stüdyo aynı zamanda farklı projeler üzerinde de planlar yapıyordu. Şimdi ise  yeni filmin (The Hunt for Gollum) ne zaman çıkacağı araştırılıyor. Peki, Yeni Yüzüklerin Efendisi filminin oyuncuları kim, ne zaman çıkacak, hangi platformda?

Gündem

11.05.2024, 04:00

Yapılan son açıklamalara göre, J.R.R. Tolkien'in efsanevi fantastik kurgu serisi Yüzüklerin Efendisi'nin macerası devam ediyor ve Warner Bros'un yeni bir The Lord of the Rings filmi üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Peki, Yeni Yüzüklerin Efendisi filminin oyuncuları kim, ne zaman çıkacak, hangi platformda?

Son dakika: MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! PKK'nın elebaşlarından Sedat Aksu öldürüldü Son dakika: MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! PKK'nın elebaşlarından Sedat Aksu... Haberi Görüntüle

YENİ YÜZÜKLERİN EFENDİSİ FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Bugün katıldığı bir toplantıda Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav, Peter Jackson'ın ve yazar ortakları Fran Walsh ile Philippa Boyens'ın yapımcılığını üstleneceği yeni bir Yüzüklerin Efendisi projesini duyurdu. Bu proje, daha önce Andy Serkis tarafından canlandırılan Gollum'a odaklanacak.

Jackson, Walsh ve Boyens'ın projenin her aşamasında yer alacağı belirtilirken, Zaslav projenin şu anda senaryo geliştirme sürecinin başlarında olduğunu ve yapımın daha önce hiç anlatılmamış hikayelere odaklanacağını ifade etti. Filmin 2026 yılında çıkacağı söyleniyor.

Öğretmenlerden şiddete karşı tepki: Cuma günü derse girmeyecekler! Öğretmenlerden şiddete karşı tepki: Cuma günü derse girmeyecekler! Haberi Görüntüle

YENİ YÜZÜKLERİN EFENDİSİ FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Filmin oyuncuları henüz bilinmiyor. İlerleyen günlerde resmi açıklama geldiği vakit haberimize ekleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading