Yandex Metrica

Threads kapanıyor: Meta'dan resmi açıklama geldi: Facebook, Instagram ve WhatsApp'da kapanacak mı?

Threads kapanıyor: Meta'dan resmi açıklama geldi: Facebook, Instagram ve WhatsApp'da kapanacak mı?

Rekabet Kurumu’nun geçici tedbir kararı kapsamında Türkiye'de sosyal medya platformu Threads uygulamasını geçici olarak kapatacağını duyuran Meta, Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın bu karardan etkilenmediğini duyurdu.

Gündem

30.04.2024, 16:17

WhatsApp, Facebook ve Facebook, Instagram'ın sahibi Meta 29 Nisan'dan itibaren geçici olarak kapatacağını kullanıcalarına duyurdu. Ayrıca Meta bu karar için temyize başvuracağını ifade etti.

Ali Sinan Tunaoğlu kimdir? Patiswiss yeni CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun eşi mi? Ali Sinan Tunaoğlu kimdir? Patiswiss yeni CEO'su Elif Aslı Yıldız... Haberi Görüntüle

FACEBOOK, INSTAGRAM VE WHATSAPP KAPANACAK MI?

Threads'ın kapanma kararının ardından kullanıcılar Facebook, Instagram ve WhatsApp'da kapanacak mı? sorularını yöneltmeye başladı. Meta'dan yapılan açıklamada, kararın Facebook, Instagram ve WhatsApp'ı etkilemeyeceği ifade edildi.

Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi nerede, ziyaret saatleri kaç? Aziz Mahmut Hüdayi Türbesine nasıl gidilir? Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi nerede, ziyaret saatleri kaç? Aziz Mahmut... Haberi Görüntüle

THREADS KULLANICILARI NE YAPACAK?

Meta, Threads’i kullanan kişiler için oluşabilecek aksaklıkları en aza indirmek için gerekli adımların atılacağını belirterek, "Türk Rekabet Kurumu’nun geçici tedbir kararı kapsamında, 29 Nisan Pazartesi gününden itibaren Threads’i Türkiye’de geçici olarak durduracağız. Oluşabilecek aksaklıkları en aza indirmek için gerekli adımları atıyoruz" ifadesine yer verildi.

ALES/1 Soru kitapçığı ve cevap anahtarı! ALES/1 sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli oldu 2024? ALES/1 Soru kitapçığı ve cevap anahtarı! ALES/1 sonuçları açıklandı mı,... Haberi Görüntüle

META KARARA İTİRAZ EDECEK

Türkiye’de Threads’i kullanan herkes, 29 Nisan’dan önce Threads uygulamasında bu karar hakkında bilgilendirilecek diyen Meta ayrıca karara itiraz edeceklerini bildirdi. Türkiye’de Threads’i kullananlar Threads profillerini silmeden dondurabilecek ya da profillerini tamamen silebilecek.

Üsküdar - Samandıra Metro son durum ne, açıldı mı? Üsküdar - Samandıra Metrosu saat kaçta açılacak? Üsküdar - Samandıra Metro son durum ne, açıldı mı? Üsküdar... Haberi Görüntüle

THREADS KAPANINCA KULLANICININ HESABI SİLİNECEK Mİ?

29 Nisan itibarıyla Türkiye'de kapatılacak olan  Threads’i kullananlar Threads profillerini silmeden dondurabilecek ya da profillerini tamamen silebilecek. Threads tekrar Türkiye’ye döndüğü takdirde, profilini dondurmayı seçen kişilerin gönderileri ve başkalarının gönderileriyle olan etkileşimleri tekrar görünür olacak.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading