Yandex Metrica
Reklam Görseli

28 Nisan bugün metrobüs seferleri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden yapılacak mı?

28 Nisan bugün metrobüs seferleri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden yapılacak mı?

28 Nisan Pazar günü  yapılacak olan 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun İstanbul etabı nedeniyle İstanbul'da pek çok güzergahta yolların araç geçişlerine kapalı olacağı açıklandı. 28 Nisan Pazar günü metrobüs ile Avrupa yakasından Asya yakasına geçmek isteyen vatandaşlar ise 28 Nisan bugün metrobüs seferleri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden yapılacak mı? sorularına yanıt arıyor. 

Gündem

08.05.2024, 20:40

İstanbul'da 28 Nisan Pazar günü hem bisiklet yarışları hem de maraton koşusu olacak. İstanbul'da bu yarışlar nedeniyle pek çok güzergah araç trafiğine belli saat aralığında kapalı olacak. İstanbulluların Asya'dan Avrupa'ya geçişte sıkça kullandığı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü de 28 Nisan Pazar günü belli saatler aralığında kapalı olması bekleniyor. 

İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti Haberi Görüntüle

28 NİSAN BUGÜN MERTROBÜSLER 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ'NDEN GEÇECEK Mİ?

28 Nisan'da metrobüslerin güzergahı ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçip geçmeyeceği konusunda net bilgi için ALO 153 çağrı merkezinden Beyaz Masa görevlileri ile irtibata geçerek güncel yol bilgisine sahip olabilirsiniz. Güncel yol durumunu öğrenmeden yola çıkmamanız öneriliyor. 

28 Nisan'da kapalı olacak güzergahlar açıklandı. AA'da yer alan habere göre D-100 kara yolu kuzey yol Altunizade Ümraniye ayrımlarının trafiğe kapatılması nedeniyle de D-100 kuzey yoldan gelerek 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönüne gitmek isteyen araçlar, Altunizade Ümraniye ayrımlarından Kısıklı Caddesi'ne yönlendirilecek. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü güney yönü saat 10.00 itibarıyla trafiğe kapatılacağından metrobüs seferleri saat 10.00'da kuzey yönde, köprünün kuzey yönü ise saat 12.00 itibarıyla trafiğe kapatılacağından metrobüs seferleri saat 12.00'de kuzey yönde durdurulacak.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading