Yandex Metrica

X Türkiye'de kapanıyor mu? X (Twitter) için erişim engeli gelebilir: Peki X kapanırsa kullanıcı hesapları silinir mi?

X Türkiye'de kapanıyor mu? X (Twitter) için erişim engeli gelebilir: Peki X kapanırsa kullanıcı hesapları silinir mi?

Türkiye ve dünyada milyonlarca kullanıcıya sahip X için kısıtlama kararı gelebilir. Geçtiğimiz günlerde Threads'a eşirim engeli getiren Türkiye her an Twitter için de aynı kararı alabilir. Peki X kapanacak mı? Twitter'a neden erişim engeli gelecek?

Gündem

29.04.2024, 05:23

Geçtiğimiz gün Threads Türkiye'den belli bir süreliğine çekildiğini milyonlarca kullanıcısına duyurmuştu. Threads'dan sonra gözler Türkiye'de temilcisi bulunmayan X'e çevrildi. Peki X Türkiye'de kapanacak mı? Twitter'a kısıtlama gelecek mi?

DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi siteden Türk bayrağını kaldırdı! DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi... Haberi Görüntüle

X (TWİTTER) TÜRKİYE'DE KAPANACAK MI?

Hatırlanacağı üzere önce 10 daha sonar 30 milyon para cezası kesilen Elon Musk'un sahibi olduğu X, Türkiye'de kısıtlama engeli ile karşı karşıya kaldı. Yeni adıyla X eski adıyla Twitter Türkiye'de temsilci bulundurmadığı için bant daraltma ve erişim engeli ile burun buruna kaldı.

İsrailli gazeteciden kan donduran sözler: Gazzelilerin kanından nehirler görmeliydik İsrailli gazeteciden kan donduran sözler: Gazzelilerin kanından nehirler görmeliydik Haberi Görüntüle

X'E KISITLAMA ENGELİ Mİ GELDİ?

Henüz resmi bir bir karar yürürlüğe girmese de, Türkiye'nin şartlarını yerine getirmeyen ve Türkiye tarafından kesilen cezaları ödemeyen X'e reklam verme yasağı getirildi. X eğer şartları sağlamazsa bant daraltma ve erişim engeli muhtemel gözüküyor.

Sağlık Bakanlığı 36 bin personel atama branş dağılımı | Kaç hemşire alınacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel atama branş dağılımı | Kaç... Haberi Görüntüle

X (TWITTER) KAPATILIRSA KULLANCI HESAPLARI SİLİNİR Mİ?

Türkiye'nin olası kararı sonrası milyonlarca X kullanıcsı merakla X kapatılırsa hesabım silinir mi? sorusunu arama motoruna sormaya başladı. Konuya ilişkin net bir bilgi henüz aktarılmadı. Fakat X'in erişim engeli alması durumunda kullanıcı hesapları direkt olarak silinmez. X şartları yerine getirene kadar, veya Türkiye'nin kararı geri çekene kadar hesaplar X'in datasında depolanır.

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading