Yandex Metrica
Reklam Görseli

28 Nisan bugün Beyazıt-Kabataş tramvayı kapalı mı? Ne zaman, saat kaçta açılacak? Neden kapalı?

28 Nisan bugün Beyazıt-Kabataş tramvayı kapalı mı? Ne zaman, saat kaçta açılacak? Neden kapalı?

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun İstanbul etabı nedeniyle 28 Nisan Pazar günü İstanbul'da pek çok güzergah araç geçişlerine kapalı olacak. Bazı toplu taşıma hizmetlerinin saatlerinde de düzenlemelere gidilecek. İstanbulluların sıkça kullandığı Beyazıt ve Kabataş tramvay hattının 28 Nisan'da çalışıp çalışmadığı ise merak konusu oldu. 28 Nisan bugün Beyazıt-Kabataş tramvayı kapalı mı? Ne zaman, saat kaçta açılacak? Neden kapalı? soruları vatandaşlar tarafından sıkça sorulmaya başlandı.

Gündem

01.05.2024, 16:31

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun İstanbul etabı 28 Nisan'da İstanbul'da yapılacak. Aynı zamanda İstanbul'da maroton yarışları da yapılacak. 28 Nisan Pazar günü özellikle sürücüler yola çıkmadan önce kapalı yolları ve alternatif güzergahları kontrol etmelerinde büyük fayda var. 28 Nisan'da tramvay seferleri ile ilgili de düzenlemeye yapılacağı açıklandı. 

1 Mayıs (Bugün) Ankara'da EGO otobüsler bedava mı? 2024 İşçi Bayramı'nda Ankara'da otobüs, metro ücretsiz mi? 1 Mayıs (Bugün) Ankara'da EGO otobüsler bedava mı? 2024 İşçi... Haberi Görüntüle

28 NİSAN BUGÜN BEYAZIT-KABATAŞ TRAMVAYI KAPALI MI, SAAT KAÇTA KAPANACAK, NE ZAMAN AÇILACAK?

AA'da yer alan habere göre 28 Nisan'da belli saatler arasında Beyazıt ve Kabataş tramvay seferleri yapılamayacak. Söz konusu hatta tamvay seferlerinin saat saat 10.30'dan program sonuna kadar durdurulacağı belirtildi. Ancak hattın açık yada kapalı olduğu süre değişebilir. Bunun için ALO 153 ile irtibata geçmeniz öneriliyor. 

Aziz Yıldırım aday olacak mı? Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin başına geçecek mi? Aziz Yıldırım aday olacak mı? Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin başına geçecek... Haberi Görüntüle

SİRKECİ ARABALI VAPUR SEFERLERİ 28 NİSAN'DA YAPILACAK MI?

Sirkeci arabalı vapur seferleri geliş gidiş olarak saat 10.30'dan program sonuna kadar durdurulacağı belirtildi. Sirkeci Arabalı Vapuru çalışma saatleri için ALO 153 ile irtibata geçmeniz öneriliyor.

'İhaleye fesat karıştırma' davası devam ediyor! İmamoğlu'nun ifadesi tanıdık: 'Hatırlamıyorum' 'İhaleye fesat karıştırma' davası devam ediyor! İmamoğlu'nun ifadesi tanıdık: 'Hatırlamıyorum' Haberi Görüntüle

METROOBÜS SEFERLERİ YAPILACAK MI?

15 Temmuz Şehitler Köprüsü güney yönü saat 10.00 itibarıyla trafiğe kapatılacağından metrobüs seferleri saat 10.00'da kuzey yönde, köprünün kuzey yönü ise saat 12.00 itibarıyla trafiğe kapatılacağından metrobüs seferleri saat 12.00'de kuzey yönde durdurulacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading