Yandex Metrica

Bayramı işçilere zehir ettiler! Şişli belediyesi gerekçe göstermeden işçilerin işten çıkardı!

Bayramı işçilere zehir ettiler! Şişli belediyesi gerekçe göstermeden işçilerin işten çıkardı!

Şişli Belediyesi hiçbir gerekçe göstermeden bayrama arefesinde 48 işçiyi işten çıkardı. İşte çıkarılan işçiler,  düdük çalıp Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'a tepki gösteren 48 işçi işlerinden çıkarıldıkları gerekçesiyle eylem başlattı.  

Gündem

18.04.2024, 15:45

Şişli Belediyesi önünde toplanan 48 işçi, Ramazan Bayramı arifesinde sebep gösterilmeden belediyedeki işlerinden çıkarıldıkları gerekçesiyle protesto başlattı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyasi çıkar uğruna bize iftira attılar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyasi çıkar uğruna bize iftira attılar Haberi Görüntüle

İŞLERİNE GERİ DÖNMEK İSTİYORLAR 

Bina önünde bir araya gelen işçiler, işlerini geri alabilmek için çeşitli sloganlar attı. Düdük çalıp Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'a tepki gösteren bu kişiler, işlerine geri dönmek istediklerini ifade ettiler. 

23 Nisan (Bugün) Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te 23 Nisan'datoplu taşıma ücretsiz mi? 23 Nisan (Bugün) Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te 23... Haberi Görüntüle

DEMOKRATİK HAKLAR İÇİN EYLEM BAŞLATILDI 

Genel İş İstanbul 3 No'lu Şube Başkanı Zeynel Yiğit, burada yaptığı konuşmada, işten çıkartılan belediye çalışanlarının demokratik haklarını kullanıp işe dönüşleri için eylem başlattıklarını belirtti. 

Şişli Belediye Başkanı Şahan'ın hiçbir gerekçe göstermeden 48 kişinin işine arife günü son verdiği ifade eden Yiğit, "Kimseyi işsiz, aşsız bırakmak doğru değil. Bugün gelir gelmez ilk işleri de 48 arkadaşımızın iş akdini feshetmek oldu. Bu doğru bir yöntem değil. Biz, buradan sesleniyoruz. Başta Sayın Belediye Başkanımıza ya da ona bu talimatı veren her kimse bilemiyorum. Bir an önce gelip mağdur olan arkadaşlarımızın mağduriyeti giderilmesi, işlerine iadesini talep ediyoruz." açıklamasında bulundu. 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading