Yandex Metrica

İYİ Parti'nin kara propagandası pes dedirtti! İsveç'te Kuran-ı Kerim'in yakılmasını AK Partiye bağladı

İYİ Parti'nin kara propagandası pes dedirtti! İsveç'te Kuran-ı Kerim'in yakılmasını AK Partiye bağladı

Seçim atmosferine girdiğimiz bugünlerde muhalefet partileri "yine kaybedeceğiz" korkusuyla kara propagandalarına devam ediyor. Bunun son örneğine İYİ Parti Milletvekili ve Meral Akşener'in Başdanımanı olan Aytun Çıray'dan geldi. Çıray'ın son paylaşımı pes dedirtti! Twitter hesabından bir paylaşım yapan Çıray, İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılmasını AK Parti'ye bağladı.

Gündem

23.01.2024, 20:21

 İYİ Parti Milletvekili ve Meral Akşener'in Başdanımanı olan Aytun Çıray, sosyal medya adresinden İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılmasını AK Parti'ye bağladı. Bununla da yetinmeyen Çıray, geçtiğimiz yıllarda Yeni Zelanda'da gerçekleşen cami katliamını da iktidara mal edip, "Bu tür olaylar neden seçimlerin öncesine denk geliyor? Hristiyanlar AK Parti'ye can suyu mu veriyorlar?" dedi. 

Kamuda tasarruf önlemi TBMM davetine yansıdı: Menü sade yemekler, lüks araç yerine otobüs tercih edildi! Kamuda tasarruf önlemi TBMM davetine yansıdı: Menü sade yemekler, lüks... Haberi Görüntüle

 İSVEÇ PROVAKASYONLARIN BAŞKENTİ HALİNE GELDİ 

İsveç'in başkenti Stolkhom'de tarihi belediye binası önünde toplanan bir grup terör örgütü PKK/YPG destekçisi, Erdoğan'a benzetilen bir kuklayı binanın önündeki direğe ayaklarından asmış ve bu anın görüntüsünü sosyal medyadan paylaşmıştı.

Çankaya'da kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Devlet Bahçeli görüştü: İşte ele alınan konular Çankaya'da kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Devlet Bahçeli görüştü: İşte ele... Haberi Görüntüle

POLİS GÖZETİMİNDE KUR'AN-I KERİM YAKILDI

İsveç'te yaşanan skandallara geçtiğimiz günlerde bir yenisi daha eklenmiş, Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi (Stram Kurs) lideri Rasmus Palu'dan, İsveç'te Türk Büyükelçiliği önünde, polislerin koruması altında Kur'an-ı Kerim yakmıştı. İsveç yetkilileri söz konsuu yakma eylemine de izni vermişti.

Üniversite öğrencileri Gazze için bir arada: #CampusesSayStop eylemlerinde 4. Gün! Üniversite öğrencileri Gazze için bir arada: #CampusesSayStop eylemlerinde 4. Gün! Haberi Görüntüle

İSVEÇ'E NATO KAPISI KAPANDI: TÜRKİYE GÖRÜŞMELERİ ASKIYA ALDI

Yaşananlar sonrası bugün Kabine Toplantısı'nda konuşan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İsveç'e karşı net konuştu. Erdoğan, "Rabbimizin koruması altındaki Kur'an-ı Kerim, bir haçlı artığının onun nüshasını yakması ile asla zarar görmez." diyen Başkan Erdoğan, "Böyle bir kepazeliğe izin verenler NATO'ya başvuru konusunda bizden destek destek beklemesinler." ifadeleriyle NATO'ya katılım talebine 'ret' sinyali verdi.

Ankara'nın talebi üzerine Türkiye, Finalndiya ve İsveç arasındaki üçlü mekanizma toplantısı süresiz şekilde iptal edildi.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 8 çeteye baskın! Mafyacılık oynayan 42 kişi yakalandı Bakan Yerlikaya duyurdu: 8 çeteye baskın! Mafyacılık oynayan 42 kişi... Haberi Görüntüle

İYİ PARTİLİ AYTUN ÇIRAY'DAN SKANDAL PAYLAŞIM

İYİ Parti Milletvekili ve Meral Akşener'in Başdanımanı olan Aytun Çıray'ın paylaşımı pes dedirtti. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Çıray, İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılmasını AK Parti'ye bağladı.

Bununla da yetinmeyen İYİ Parti vekili, geçtiğimiz yıllarda Yeni Zellanda'da 'da gerçekleşen cami katliamını da hükümete mal edip, "Bu tür olaylar neden seçimlerin öncesine denk geliyor? Hristiyanlar AK Parti'ye can suyu mu veriyorlar?" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antisemitizm lekesi bize yapışmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antisemitizm lekesi bize yapışmaz Haberi Görüntüle

ÇIRAY'IN PAYLAŞMINA VATANDAŞLARDAN TEPKİ!

 Çıray'ın akıl tutulmasına vatandaşlar tepki gösterdi. O tepkilerden bazıları şu şeklide;

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading