Yandex Metrica

Sitede Ara

ALES puanı geçerlilik süresi kaç yıl? ALES'in geçerlilik süresi ne kadar?

ALES puanı geçerlilik süresi kaç yıl? ALES'in geçerlilik süresi ne kadar?

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) sonuçları binlerce aday tarafından merakla takip ediliyor. ALES sınavı sonuçları ve açıklanan puanların kaç yıl geçerli olacağı sorgulanıyor. Peki, ALES puanı geçerlilik süresi kaç yıl? ALES'in geçerlilik süresi ne kadar?

Gündem

17.05.2024, 09:01

ALES puanı geçerlilik süresi kaç yıl? ALES'n geçerlilik süresi ne kadar? soruları, hafta sonu sınava giren yüksek lisans ve doktora öğrencileri tarafından sıkça araştırılyor. ÖSYM'nin yakın zamanda yayınladığı kılavuza göre ALES/1 sonuçları belli oldu.

Eşini ve iki çocuğunu öldürmüştü: Ailesini katleden polisin intihar notu ortaya çıktı! Eşini ve iki çocuğunu öldürmüştü: Ailesini katleden polisin intihar notu... Haberi Görüntüle

ALES PUANI GEÇERLİLİK SÜRESİ KAÇ YIL?

ALES sınavına girenler açıklanan puanların geçerlilik süresini merak ediyor. Puanların toplamda geçerlilik süresi 5 yıl olarak biliniyor. 

7 ülkede 'Cumhurbaşkanı Erdoğan' anketi: En beğenilen lider! 7 ülkede 'Cumhurbaşkanı Erdoğan' anketi: En beğenilen lider! Haberi Görüntüle

ALES SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

2024 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'nın (2024-ALES/1) değerlendirmeleri bitti. Sınav sonuçları 8 Mayıs Çarşamba günü saat 15.00'te ÖSYM'nin resmi sitesinden "https://sonuc.osym.gov.tr" T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile kolaylıkla öğrenebilir.

Prof. Dr. Nurcan Meral Özel kimdir? Kandilli Rasathanesi Genel Müdürü değişti! Prof. Dr. Nurcan Meral Özel kimdir? Kandilli Rasathanesi Genel Müdürü... Haberi Görüntüle

ALES 2 SINAVI NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE?

ALES 2 sınavının başvuru tarihi 3-12 Haziranda olacaktır. Sınav ise 28 Temmuz Pazar günü yapılacak. Sonuçlar ise 16 Ağustos'ta belli olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading