Yandex Metrica

Kamuda tasarruf önlemi TBMM davetine yansıdı: Menü sade yemekler, lüks araç yerine otobüs tercih edildi!

Kamuda tasarruf önlemi TBMM davetine yansıdı: Menü sade yemekler, lüks araç yerine otobüs tercih edildi!

Kamu da tasarruf tedbirleri Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki resepsiyon davetinde de kendini gösterdi. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un talimatıyla 23 Nisan Özel Resepsiyonu sade bir menüyle düzenlendi. Meclis başkanı, divan heyeti ve vekiller de programlara lüks makam araçları yerine otobüslerle getirildi. 

Gündem

01.05.2024, 14:00

Kemer sıkma politikasında alınan tedbirler TBMM’ de düzenlenen davete yansıdı. Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş talimat verdi. 23 Nisan Meclis Özel Resepsiyonu şatafattan uzak sade bir şekilde konuklarını ağırladı. 

23 Nisan Antalya Türk Yıldızları gösterisi saat kaçta başlayacak? Türk Yıldızları jet gösterisi nereden izlenir? 23 Nisan Antalya Türk Yıldızları gösterisi saat kaçta başlayacak? Türk... Haberi Görüntüle

MENÜDE HAFİF YEMEKLER YER ALDI 

Resepsiyonun menüsü dikkat çekiciydi. Geçtiğimiz yıllarda menüde yer alan, döner, kebap, kuzu kızartma gibi et yemeklerine bu yıl menü de yer verilmedi. Davetliler zeytinyağlı enginar, kısır, patlıcan dolma gibi hafif yemeklerle ağırlandı. Küçük kanepelerle birlikte birkaç çeşit tatlı da resepsiyon menüsünde kendine yer buldu.

Hatay'da kuduz alarmı! Valilik karantina kararı aldı Hatay'da kuduz alarmı! Valilik karantina kararı aldı Haberi Görüntüle

LÜKS ARAÇLAR YERİNE OTOBÜSLE GİTTİLER

Tasarruf önlemleri makam araçlarına da yansıdı. Başkan kurtulmuş ve beraberindeki başkanlık heyeti, lüks araçları bıraktı. Başkentin farklı noktalarındaki etkinliklere otobüsle katıldı.

Hamas'ı terör örgütü olarak görüyoruz demişti: İmamoğlu'nun CNN röportajı İsrail basınında! Hamas'ı terör örgütü olarak görüyoruz demişti: İmamoğlu'nun CNN röportajı İsrail... Haberi Görüntüle

BİNLERCE LİRA DEVLETİN KASASINDA KALDI 

Milletvekilleri, grup başkanvekilleri ve divan üyeleri, tek bir otobüsle seyahat etti. 30 yakın protokol üyesi Anıtkabir, Birinci Meclis ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne hep birlikte gitti. Onlarca lüks makam aracının koruma araçlarıyla birlikte harcayacağı binlerce lira devletin kasasında kaldı. Uygulamayla şehirde trafik yoğunluğu da önlenmiş oldu. 

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading