Yandex Metrica

İstanbul Boğazı'nda büyük tehlike: Gemi trafiği askıya alındı

İstanbul Boğazı'nda büyük tehlike: Gemi trafiği askıya alındı

İstanbul Boğazı’nda bir kargo gemisinin dümeni kilitlendi. Boğaz trafiği  çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Trabzon’dan Bandırma’ya seyir halindeyken İstanbul Boğazı kuzey girişinde dümen arızası yapan BRABUS isimli 64 m boyundaki kargo gemisi için; Kılavuz Kaptanımız, KURTARMA-10 Römorkörümüz ve KEGM-8 hızlı tahlisiye (can kurtarma) Botumuz olay yerine ivedilikle yönlendirildi." denildi.

Gündem

09.05.2024, 15:26

İstanbul Boğazı'nda bu sabah büyük bir tehlike yaşandı ve facianın eşiğinden dönüldü. Boğazda trafik, arızalanan kargo gemisi dolayısıyla çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

Yüz tanıma sistemleri devrede: 1 Mayıs'ta polise saldıran 12 kişi daha gözaltında! Yüz tanıma sistemleri devrede: 1 Mayıs'ta polise saldıran 12 kişi... Haberi Görüntüle

KIYI EMNİYETİNDEN AÇIKLAMA

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, İstanbul Boğazı kuzey girişinde dümen arızası yapan "BRABUS" isimli 64 metre boyundaki kargo gemisi için bir römorkör ve bir hızlı tahlisiye botunun kılavuz kaptanla birlikte olay yerine yönlendirildiği bildirildi.

Yapılan açıklamada, boğazdaki gemi trafiğinin çift yönlü ve geçici olarak askıya alındığı duyuruldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading