Yandex Metrica

Muharrem İnce'de tutunamadı! Partisinin genel merkez binası kapısına kilit vurdu!

Yerel seçimlerde yüzde 0.17 oy alan Muharrem İnce'nin Genel Başkanı olduğu Memleket Partisi küçülme kararı aldığı için partinin Ankara'daki Genel Merkez binası boşaltılarak kapasına kilit vuruldu. 

Gündem

21.05.2024, 08:02

Yerel seçimlerde Türkiye genelinde yüzde 0.17 oy alan Muharrem İnce'nin Genel Başkanı olduğu Memleket Partisi küçülüyor.Partinin Ankara'daki Genel Merkez binası boşaltılarak kapatıldı.

Cihat Yaycı'dan gardırop Atatürkçülerine cevap: Ne Atlantikçi, ne Rusçu, Türkiyeciyiz! Cihat Yaycı'dan gardırop Atatürkçülerine cevap: Ne Atlantikçi, ne Rusçu, Türkiyeciyiz! Haberi Görüntüle

"YARDIM ALAMIYORUZ"

MP Genel Başkanı Muharrem İnce de konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında yaptığı açıklamasında "Hazine'den yardım alamıyoruz ve üyelerin bağışları ile ayakta durmaya çalışıyoruz. Masraflarımızı mümkün olduğunca kısma kararı aldık. İletişim olanağının arttığı dijital çağda siyaset yapmanın araçlarının da değişmesi bir zorunluluk" dedi. 

2024-2 Öğretmen iller arası tayin sonuçları açıklandı mı? 2024-2 Öğretmen iller arası tayin sonuçları açıklandı mı? Haberi Görüntüle

  3 YIL DAYANABİLDİLER 

Muharrem İnce, gençlik kollarından itibaren görev aldığı ve Cumhurbaşkanı adayı da olduğu CHP'den ayrılıp 17 Mayıs 2021'de Memleket Partisi'ni kurdu. Parti aradan geçen 3 yılın ardından 17 Mayıs 2024 tarihinde küçülme kararını uygulamaya başladı. İnce, X hesabından paylaştığı seçimlere yönelik yazısında seçimlerde bir hata yapmadıklarını, halkın kutuplaştığını ifade etti. 

15 Temmuz bugün İstanbul'da otobüsler bedava mı? Bugün İETT-otobüs-metrobüs-metro ücretsiz mi? 15 Temmuz bugün İstanbul'da otobüsler bedava mı? Bugün İETT-otobüs-metrobüs-metro ücretsiz... Haberi Görüntüle

PARTİ OTOBÜSÜNDEN DE PARTİNİN LOGOLARI SÖKÜLDÜ

Memleket Partisi'nde genel merkez boşaltıldı, kapısına kilit asıldı. İnce'nin "bir otobüsle yollara çıkıyorum" dediği partinin otobüsünden de partinin logoları söküldü. Genel Merkez Etimesgut semtinde daha küçük bir ofiste faaliyetlerini sürdürecek.

Habere Tepki Ver

0

0

2

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading