Yandex Metrica

Sitede Ara

Uzmanlardan arka arkaya deprem uyarısı: O illerde 7 büyüklüğünde deprem olabilir!

Uzmanlardan arka arkaya deprem uyarısı: O illerde 7 büyüklüğünde deprem olabilir!

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Türkiye'de meydana gelecek deprem konusunda vatandaşları uyarmaya devam ediyor. Ercan, jeotermal alanlara dikkat çekerek 7 büyüklüğünde depreme vurgu yaptı.  

Gündem

09.05.2024, 19:54

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Türkiye'nin deprem riski ile tekrardan karşı karşıya olduğunu ifade etti. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda jeotermal alanlara dikkat çeken Ercan, ''Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur" dedi.

Deprem uzmanı Ercan, Afyon, Germencik, Nazilli, Aydın, Denizli, Buharkent, Salihli, Bursa, Balıkesir, Simav, Dikili, Gümuldür, Erzincan, Erzurum, Ladik ve Bolu'yu örnek göstererek 7 büyüklüğünde depremi işaret etti.

ALES puanı geçerlilik süresi kaç yıl? ALES'in geçerlilik süresi ne kadar? ALES puanı geçerlilik süresi kaç yıl? ALES'in geçerlilik süresi ne... Haberi Görüntüle

7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM KAPIDA!

Ahmet Ercan sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadeleri kullandı;

"Jeotermal alanlar M7 büyüklüğünde, her maden suyu kaynağı çok eskiden deprem olmuş yerlerdir. Afyon, Germencik, Nazilli, Aydın, Denizli, Buharkent, Salihli, Bursa, Balıkesir, Simav, Dikili, Gümuldür, Erzincan, Erzurum, Ladik, Bolu örnektir. Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur."

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading