Yandex Metrica

Sitede Ara

Öğretmeni öldüren öğrencinin ifadesi ne? Okul müdürünü öldüren öğrenci ne dedi?

Öğretmeni öldüren öğrencinin ifadesi ne? Okul müdürünü öldüren öğrenci ne dedi?

Okul müdürünün öldürülmesine ilişkin detaylar gün yüzüne çıktı. Olayın nedenleri ve sonuçları hakkında daha fazla bilgi bekleniyor. Benzer olayların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiği vurgulandı. Peki, Öğretmeni öldüren öğrencinin ifadesi ne? Okul müdürünü öldüren öğrenci ne dedi?

Gündem

17.05.2024, 19:50

Eyüpsultan'da okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürünü silahla vurarak hayatını kaybetmesine neden olan Y.K.'nın ifadesi ortaya çıktı. Y.K., okuldan atılma sürecini sindiremediğini söyleyerek olayı tekrar hatırlamasıyla harekete geçtiğini belirtti ve "Amacım öldürmek değildi, dövmekti." dedi. Peki, Öğretmeni öldüren öğrencinin ifadesi ne? Okul müdürünü öldüren öğrenci ne dedi?

Külliye'de kritik toplantı: Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Başkanı İbrahim Kalın ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'la görüştü Külliye'de kritik toplantı: Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Başkanı İbrahim Kalın ve... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMENİ ÖLDÜREN ÖĞRENCİNİN İFADESİ NE?

İstanbul Eyüpsultan'da 7 Mayıs'ta gerçekleşen olayda, iddiaya göre yabancı uyruklu öğrenci Y.K. (17), okuduğu özel liseden atılmasından sorumlu tuttuğu ve aralarında geçen tartışma nedeniyle husumet beslediği okul müdürü İbrahim Oktugan'ı odasında silahla vurarak ağır yaralamıştı. Hastaneye kaldırılan Oktugan maalesef hayatını kaybetmişti. Saldırıyı gerçekleştiren öğrenci, ifadesinde aralık ayında okuldan uzaklaştırıldığı olayın tekrar aklına gelmesiyle hareket ettiğini ifade ederek, "Amacım ayaklarından vurmaktı ama bir anda kolunu havaya kaldırınca bana vuracağını düşünerek koluna doğru ateş ettim." açıklamasında bulundu.

Asgari ücrete ara zam gelir mi, yüzde kaç zam yapılır 2024? Asgari ücrete ara zam gelir mi, yüzde kaç zam yapılır... Haberi Görüntüle

OKUL MÜDÜRÜNÜ ÖLDÜREN ÖĞRENDİ NE DEDİ?

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Y.K., Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Burada Savcılığa ifade veren Y.K., daha sonra 'kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle tasarlayarak kasten öldürme' suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe çıkarıldı.

Öte yandan suça sürüklenen çocuk Y.K.'nın Savcılıkta verdiği ifadesi şu şekildedir:

'2023'ün ilk döneminin ortalarında başka bir okuldan bu özel liseye kayıt oldum. Burada çeşitli sebeplerde hakkımda disiplin cezaları yazıldı, ben imzalamak istemedim. Aralık ayında sınıfımdayken disiplin cezalarından dolayı annemin geldiğini öğrendim. Müdür İbrahim Oktugan'ın odasına gittim, annemle oturuyorlardı. Anneme Arapça bir şeyler söylemek istediğim sırada müdür, 'Burası Türkiye, benim okulumda kimse bu şekilde başka dil konuşamaz' dedi. Aramızda sözlü bir tartışma yaşandı. Annemin üzerine yürümesi üzerine polisi de aradık, daha sonra okulu terk ettik ve olaydan sonra bir daha okula dönmedim. Bizden aldıkları parayı da geri vermediler. Bu olaydan dolayı yaşananları kendime yediremedim' dedi.

Threads neden açılmıyor, yasaklandı mı? Threads Türkiye'de neden kapatıldı, ne zaman açılacak? Threads neden açılmıyor, yasaklandı mı? Threads Türkiye'de neden kapatıldı, ne... Haberi Görüntüle

BARAJA ATTI

Olaydan bir süres sonra silahı ve telefonunu baraja attığını belirterek;

"Kapıya koşup kapıyı zorladım, açılmayınca birinden açmasını rica ettim. Bir çocuk da kapıyı açtı. Benim amacım öldürmek değildi, dövmekti. Eve geçtim ve börek götürdüm. Üzerimi değiştirdim. Bir süre sonra da silahı ve telefonumu Alibeyköy Barajı'na attım."

Habere Tepki Ver

0

0

3

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading