Yandex Metrica

İstanbulluların can güvenliği kalmadı! Bir yerde su borusu patlarken bir yandan İETT yanıyor

İstanbulluların can güvenliği kalmadı! Bir yerde su borusu patlarken bir yandan İETT yanıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu'nun yönetimi altında kan kaybediyor. Mega kentin birçok noktasında belediye kaynaklı hizmetlerde aksaklıklar yaşanırken, sadece dün yaşananlar İstanbullulara 'yeter artık' dedirtti.

Gündem

23.01.2024, 19:15

İstanbul'da dün yaşanan aksaklıklar yönetimdeki zaafiyeti bir kez daha ortaya koydu. Megakentin birçok noktasında aksaklıklar yaşanırken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 seçimlerine hazırlık yapmaya çalışıyor. 

Sadece dün İSKİ borusu patlarken bir yandan İETT otobüsü tramvayla çarpıştı, bir İETT otobüs yandı, bir tanesinin lastiği patladı ve 14 otobüste bakımsızlıktan yolda kaldı. 

Kakava şenlikleri nerede olacak 2024? Kakava şenlikleri nedir, niçin yapılır? Kakava şenlikleri nerede olacak 2024? Kakava şenlikleri nedir, niçin yapılır? Haberi Görüntüle

İSTANBULLULAR KAN AĞLIYOR İMAMOĞLU SEÇİM DERDİNDE 

İstanbulluları çileden çıkaran bu gelişmeler sonucunda Ekrem İmamoğlu'na tepkiler çığ gibi büyürken, İmamoğlu'nun 2023 için seçim hazırlıkları İstanbul'da hizmetlerin aksamasına sebep oluyor. 

Derslar kısalacak mı 2024? Yeni müfredat ile ders saatleri kısalacak mı? Derslar kısalacak mı 2024? Yeni müfredat ile ders saatleri kısalacak... Haberi Görüntüle

SU BORUSU PATLADI 5 İLÇEDE SULAR KESİLDİ 

Dün Başakşehir'de İSKİ'ye ait su borusu patladı. Kavşakta yollar göle dönerken, sürücüler ilerlemekte zorluk çekti.Su nedeniyle Isparta Kule ile Yeşilkent istikametine giden yollarda uzun kuyruklar oluştu. Diğer yandan 5 ilçede sular kesildi. 

Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile Riyad'da bir araya geldi: ABD'ye İsrail uyarısı Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile Riyad'da bir araya geldi:... Haberi Görüntüle

OTOBÜS TRAMVAYLA ÇARPIŞTI

Diğer yandan Fatih'te Haseki Durağı yakınında raylı yola giren İETT otobüsüyle tramvay çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza sonucunda 6 kişinin yaralandı.

Güncel kurbanlık fiyatları 2024! TDV kurbanlık fiyatları ne kadar? Güncel kurbanlık fiyatları 2024! TDV kurbanlık fiyatları ne kadar? Haberi Görüntüle

İETT OTOBÜSÜNÜN LASTİĞİ FIRLADI

Başka bir olayda ise Beykoz'da Yeni Riva Yolu'nda seyir halinde olan İETT otobüsünün sol arka lastiği yerinden çıktı. Olay esnasında otobüste bulunan yolcular yolun kenarında zorlukla durabilen araçtan tahliye edildi.

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir? Emlak Konut THY kura sonuçları saat kaçta açıklanacak? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir? Emlak... Haberi Görüntüle

PARK HALİNDEKİ OTOBÜS YANDI 

İETT otobüsleri ile ilgili başka bir olayda Başakşehir'de yaşandı. İkitelli OSB Mahallesi Bedrettin Dalan Bulvarı'nda park halindeki İETT otobüsünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 

Kısa sürede büyüyen alevler otobüsü sardı. Yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, otobüs küle döndü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading