Yandex Metrica

Sitede Ara

Derslar kısalacak mı 2024? Yeni müfredat ile ders saatleri kısalacak mı?

Derslar kısalacak mı 2024? Yeni müfredat ile ders saatleri kısalacak mı?

Okullardaki ders saatlerinin kısalıp kısalmayacağı konusu, milyonlarca öğrencinin gündeminde yer almaya başladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat modelinin açıklanmasıyla birlikte ders saatleri konusuna değindi. Bakan Tekin, "Müfredatı yetiştirmek için haftalık ders saatlerini artırmak yerine, konularda sadeleştirmeye gittiklerini" ifade etti. Peki, Derslar kısalacak mı 2024? Yeni müfredat ile ders saatleri kısalacak mı?

Gündem

27.04.2024, 11:16

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından okullarda yeni müfredat modelinin duyurulmasıyla birlikte, "Derslar kısalacak mı 2024?" sorusu gündeme gelmeye başladı. Bakan Tekin, konularda sadeleşmeye gidileceğini belirterek, ders saatleriyle ilgili merak edilen konuya da açıklık getirdi. Peki, Derslar kısalacak mı 2024? Yeni müfredat ile ders saatleri kısalacak mı?

Bella Hadid mankenliği bıraktı mı, neden? Bella Hadid neden mankenliği niye bıraktı? Bella Hadid mankenliği bıraktı mı, neden? Bella Hadid neden mankenliği... Haberi Görüntüle

KONULAR SADELEŞECEK

Tekin, mevcut müfredatın konu yoğunluğuna dikkat çekti ve müfredatı yetiştirmek için haftalık ders saatlerini artırmak yerine, konuları sadeleştirmeye gittiklerini açıkladı.

Bolu Dağı Tüneli uzatılacak mı, ne zaman? Bolu Dağı Tüneli ne kadar uzatıldı? Bolu Dağı Tüneli uzatılacak mı, ne zaman? Bolu Dağı Tüneli... Haberi Görüntüle

YENİ MÜFREDAT İLE DERS SAATLERİ KISALACAK MI?

Milli Eğitim Bakanı Tekin, "Ders saatlerinde bir değişiklik yok, konularda sadeleşme var. Müfredatta yüzde 35'lik bir seyreltme içine girdik." açıklamasında bulundu. Kısacası ders saatlerinde kısalma söz konusu değil.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading