Yandex Metrica

Sitede Ara

İnternetten maç izlemek isteyenler dikkat etsin: Tek tıkla tüm birikiminiz gidebilir!

İnternetten maç izlemek isteyenler dikkat etsin: Tek tıkla tüm birikiminiz gidebilir!

İnternet üzerinden maç izlemek isteyen bir vatandaş, dolandırıcıların kurbanı oldu. Sahte maç bağlantısına tıklayan Yalçın Güven'in banka hesabından 250 bin lira kredi çekildi.  

Gündem

15.05.2024, 15:50

Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşayan Yalçın Güven, geçtiğimiz hafta futbol maçı izlemek için cep telefonundan bağlantı linkine tıkladı. Sabah uyandığında ise hayatının şoku ile karşı karşıya kaldı.

Sim kartını başka bir telefona takan Güven, bankadan gelen kısa mesajla 250 bin lira kredi çekildiğini, bu paranın 138 bin lirasının başka hesaplara aktarıldığını öğrendi. Bu bilgiyi öğrendikten sonra bankaya giderek hesabını donduran Güven, daha sonrasında ise polise başvurarak şikayetçi oldu.

Nalan filmi neyi anlatıyor, konusu ne? Nalan filmi oyuncuları kim, ne zaman çekildi? Nalan filmi neyi anlatıyor, konusu ne? Nalan filmi oyuncuları kim,... Haberi Görüntüle

KENDİ BAŞVURUSU ONAYLANMADI, DOLANDIRICILARIN BAŞVURUSU ONAYLANDI...

Bir garip olay ise kendi başvurduğu krediye onay çıkmadı, dolandırıcıların başvurusu onaylandı.

Dolandırıcıların kurbanı olan Güven, “Hesabımdan çekilen krediden Ö.İ.C. isimli kişiye 99 bin lira, M.Ö. isimli kişiye de 39 bin lira transfer yapılmış. Bu kişileri tanımıyorum. Bankadan itiraz formu doldurdum ancak banka kendinde güvenlik açısından kusur görmüyor. Şüphelilerin yakalanması için suç duyurusunda da bulundum. Bizler işçi insanlarız. Bilek gücüyle, alın teriyle kazanan insanlarız. Suçluların bir an önce bulunup yakalanmasını istiyorum. Şu dönemde bankalar çok ağır şartlarda kredi veriyorlar, kimse de çekmek istemiyor. Geçen ay 300 bin lira kredi çekmek için başvuruma onay çıkmadı ama gece ben uyurken haberim olmadan dolandırıcılar çekti.” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading