Yandex Metrica

Nihal Candan tekrardan cezaevine dönecek mi?

Nihal Candan tekrardan cezaevine dönecek mi?

Ünlü isim Nihal Candan'ın kilo alması durumunda tekrar cezaevine döneceği iddiaları gündemde. Cezaevinde yeme bozukluğu yaşayıp 37 kiloya kadar düşen ve sağlık sorunları nedeniyle serbest bırakılan Nihal Candan'ın, sağlığını toparlaması halinde yeniden cezaevine gönderilebileceği konuşuluyor.

Gündem

21.05.2024, 10:45

Cezaevinde anoreksiya (yemek yiyememe) hastalığına yakalanarak 37 kiloya kadar düşen ve bu nedenle tahliye edilen Nihal Candan'ın, sağlığını geri kazandığında yeniden cezaevine dönebileceği öğrenildi.

CHP'li Etimesgut Belediyesi'nin çok konuşulan 15 Temmuz kararına vatandaşlardan yanıt! CHP'li Etimesgut Belediyesi'nin çok konuşulan 15 Temmuz kararına vatandaşlardan yanıt! Haberi Görüntüle

NİHAL CANDAN TEKRARDAN CEZAEVİNE DÖNECEK Mİ?

25 Nisan'da anoreksiya hastalığına yakalanarak 37 kiloya düşen Nihal Candan, sağlık sorunları nedeniyle 26 Nisan'da cezaevinden tahliye edildi. Candan'ın sadece 5.5 ay hapis yatması, "Bir insan zayıfladığında cezaevinden çıkabilir mi?" sorusunu gündeme getirdi.

Konuya dair hukukçu Yurdal Kılıçer CNN Türk'e açıklamalarda bulunarak Nihal Candan'ın durumunu değerlendirdi. Kılıçer, "Ağır hastalık, engellik ve yaşlılık halinde ve bu durumun artık cezaevinde kalmasının şahsın sağlık durumunda hayati tehlikeye yol açacak olması halinde tahliye gerçekleşebilir." dedi. Hukukçu Kılıçer, "Kendisinin ya da avukatlarının talepleri doğrultusunda tutuklu kişi adli tıpa sevk ediliyor, adli tıptan sağlık durumumun cezaevinde kalmaya elverişli olmadığı yönünde rapor alınması durumunda tahliye edilebilir. Bu konuda bir suç ayrımı çok fazla yok." dedi.

Nihal Candan

Nihal Candan

3 ilde orman yangını: Alevler her yeri sardı havadan ve karadan müdahale başlatıldı 3 ilde orman yangını: Alevler her yeri sardı havadan ve... Haberi Görüntüle

NİHAL CANDAN KİMDİR?

Gülnihal Candan, 15 Haziran 1995 tarihinde Mersin'de doğdu. İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimine devam eden Candan, TV8'de yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasıyla tanındı. Aynı yarışmaya katılan 1997 doğumlu Bahar Candan adında bir kız kardeşi vardır.

16 Ekim 2014'te Bu Tarz Benim yarışmasına konuk olarak katılan ve jüriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılma hakkı kazanan Candan, yarışmanın ikinci sezonunda yer aldı. Bu sezonda, Soner Sarıkabadayı konuk jüri olarak katılırken, Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu ana jüri üyeleri olarak görev aldı.

Nihal Candan, 7 Şubat 2016'da başlayan Survivor 2016 yarışmasında da gönüllüler takımında yarıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading