Yandex Metrica

İbrahim Kalın: Mescid-i Aksa ve Kudüs kırmızı çizgimiz

İbrahim Kalın: Mescid-i Aksa ve Kudüs kırmızı çizgimiz

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ramazan ayında Filistin'de terör estiren işgalci İsrail'e tepki göstererek, "Mescid-i Aksa’da yaşanan hadiseleri de şiddetle kınadığımızı ifade etmek istiyorum. Mescidi Aksa’nın ve Kudüs’ün Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi kırmızı çizgimiz olduğunun altını çizmek istiyoruz." dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:07

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Fatih Merkez Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya gelerek soruları yanıtladı. İslam medeniyetinin ve Anadolu irfanının tarihsel önemini vurgulayan Kalın, gençlere tavsiyelerde bulundu.

UFC dövüşçüsü İbo Aslan kimdir, kaç yaşında? UFC Türk dövüşçüsü İbo Aslan aslen nereli? UFC dövüşçüsü İbo Aslan kimdir, kaç yaşında? UFC Türk dövüşçüsü... Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN MÜSLÜMANLARA KARŞI SALDIRILARINA TEPKİ GÖSTERDİ

İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırılarına değinen Kalın, "Mescid-i Aksa’da yaşanan hadiseleri de şiddetle kınadığımızı ifade etmek istiyorum. Mescidi Aksa’nın ve Kudüs’ün Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi kırmızı çizgimiz olduğunun altını çizmek istiyoruz." diye konuştu.

Son dakika: Dışişleri Bakanlığı'ndan Refah uyarısı: Harekat tüm dünyayı etkiler Son dakika: Dışişleri Bakanlığı'ndan Refah uyarısı: Harekat tüm dünyayı etkiler Haberi Görüntüle

"İNSAN AKIL VE ERDEMLE ORTAK YAŞAM BİÇİMİ KURMALI"

Kalın, modern dönemle birlikte doğru ve iyi yaşamla ilgili birtakım kafa karışıklıkları olduğunu belirterek, "İyi yaşam sadece maddi değil, maddi ihtiyaçlar da önemli tabii ki ama insanın daha ötesine ihtiyaç var. Eşrefi mahlukat olduğuna inanıyorsa insan akıl ve erdemle ortak bir yaşam biçimi kurmaya çalışmalı." dedi.

Bir gencin son dönemlerde yurt dışına gitmek isteyen birçok genç olduğunu dile getirmesi ve bu konudaki fikrinin sorulması üzerine Kalın, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye, gençlerin yetişmesi için muazzam imkanlar sunuyor. Üniversite, internet altyapısı, teknolojik yenilikler ve diğer alanlarda son 20 yılda önemli mesafe katedildi. Elbette yurt dışına gidebilsin gençler, uluslararası tecrübe kazansın ama kurtuluşu başka yerde arıyorsa kendini kaybetmeye mahkumdur."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading