Yandex Metrica

Sitede Ara

Antalya'da dehşete düşüren görüntü: Tartıştığı kişiyi otomobilin arkasına bağlayıp metrelerce sürükledi!

Antalya’nın Kaş ilçesinde sokak ortasında yaşanan görüntü görenleri hayrete düşürdü. Bir kişi  köpeğine zarar verdiğini iddia ettiği kişiyi ellerini ve ayaklarını bağlayıp otomobil arkasında iple sürükledi. 

Gündem

11.05.2024, 14:29

Antalya'nın Kaş ilçesinde Şaban T. (43), köpek yüzünden çıktığı belirtilen tartışmada Orhan S.'yi (41) ayaklarından iple otomobilinin arkasına bağlayıp, metrelerce sokak sokak sürükledi.

Baldızını ve yeğenini işe alan CHP'li başkandan pişkin savunma: Bu gençler hiç mi çalışmayacak Baldızını ve yeğenini işe alan CHP'li başkandan pişkin savunma: Bu... Haberi Görüntüle

KÖPEĞİNE ZARRA VERDİĞİNİ İDDİA ETTİĞİ KİŞİNİN EVİNİ BASTI 

Görenlerin gözlerine inanamadığı olay, Ova Mahallesi’nde dün meydana geldi. Ş.T. köpeğine zarar verip kendisine küfür ettiğini iddia ettiği ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Orhan S.’nin evine giderek tartışmaya başladı. 

Kamu personeli, memur alımları olmayacak mı? Kamu personeli, memur alımları olmayacak mı? Haberi Görüntüle

ELLERİNDENE VE AYAKLARINDAN BAĞLAYIP METRELERCE SÜRÜKLEDİ 

İkili arasında tartışmanın büyüyüp kavgaya dönmesinin ardından Ş.T., Orhan S.'yi ellerinden ve ayaklarından bağladı, ardından iple 48 HG 669 plakalı aracının arkasında 150 metre sürükledi.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı bilet fiyatı ne kadar? 19 Mayıs 2024 Pazar derbi bileti kaç para? Galatasaray-Fenerbahçe maçı bilet fiyatı ne kadar? 19 Mayıs 2024 Pazar... Haberi Görüntüle

DURUMU DEVRİYE GEZEN JANDARMA EKİBİ FARK ETTİ 

Bu sırada devriye gezen Kınık Jandarma Karakolu ekipleri, olayı sonlandırarak Ş.T.’yi gözaltına aldı. Ekipler, ellerini ve ayaklarını çözdüğü Orhan S.’yi tedavisinin yapılması için sağlık ekiplerine teslim etti.

Sultan Durmaz kimdir? Ata Emre Akman'ın ölümünde adı geçen Sultan Durmaz'dan ilk açıklama! Sultan Durmaz kimdir? Ata Emre Akman'ın ölümünde adı geçen Sultan... Haberi Görüntüle

OLAY SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ TOPLADI 

Orhan S.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, gözaltına alınan Ş.T., karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıyan olay ise sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Bakan Yerlikaya, Filistin'in Ankara Büyükelçisi Mustafa ile görüştü: 'Türkiye, Filistinli kardeşlerinin yanındadır' Bakan Yerlikaya, Filistin'in Ankara Büyükelçisi Mustafa ile görüştü: 'Türkiye, Filistinli... Haberi Görüntüle

"ASLA KABUL EDİLEMEZ"

Vahim olayla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Söz konusu hadisenin asla kabul edilemeyecek bir durum olduğunu belirten Bakan Tunç, Olayın hemen ardından Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığını bildirdi. Bakan Tunç, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Antalya'nın Kaş ilçesinde bir kişinin ayaklarından iple otomobilin arkasına bağlanarak sürüklenmesi olayı asla kabul edilebilir bir durum değildir.

Olayın hemen ardından Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır. 

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan otomobil sürücüsü şüpheli şahıs sevkedildiği sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştır."

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading