Yandex Metrica

Ekrem İmamoğlu'nun kasası kameralara yakalandı: Bavullar dolusu parayı saatlerce saydılar! Peki bu paranın kaynağı nereden geliyor?

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun nereden geldiği belli olmayan paraları kameraya yakalandı. Görüntülerde bavullarca parayı getiren Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminden beri kasası olarak bilinen Fatih Keleş, kirli paraları saatlerce sayamadı.

Gündem

07.05.2024, 16:44

Söz konusu görüntüler İstanbul'da bir avukatlık bürosundan geldi. Görüntülerde bavulları taşıyan ve parayı oraya getiren kişinin Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminden beri kasası olarak bilinen Fatih Keleş olduğu belirlendi. 

SON DAKİKA: İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı! SON DAKİKA: İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı! Haberi Görüntüle

İŞTE PARA SAYMA GÖRÜNTÜLERİ

Cem Garipoğlu otopsisinde sır perdesi kalkıyor! Parmaklarındaki morlukların nedeni belli oldu: Suit hücrede dikkat çeken çalışma! Cem Garipoğlu otopsisinde sır perdesi kalkıyor! Parmaklarındaki morlukların nedeni belli... Haberi Görüntüle

FATİH KELEŞ KİM?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile çok yakın olduğu bilinen Fatih Keleş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başkanlığını yapıyor. 

Kahve Dünyası boykotu yükleniyor: Refah'taki katliamı 'Hamursuz kek' ile kutladı: Kafe zincirine tepkiler çığ oldu Kahve Dünyası boykotu yükleniyor: Refah'taki katliamı 'Hamursuz kek' ile kutladı:... Haberi Görüntüle

4 SAAT BOYUNCA PARALARI SAYDILAR

Nereden geldiği belli olmayan milyonların sayımı tam 4 saat sürerken, dönemin İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun belediyelerden sorumlu il başkan yardımcısı Özgür Nas ve yine Kaftancıoğlu'nun Özel Kalem Müdürü Can Yıldız'ın kirli paraları taşıması ve sayması dikkat dikkatlerden kaçmadı.

Steinmeier'e Türkiye'de bir şok daha: Siyonist İsrail, işbirlikçi Almanya Steinmeier'e Türkiye'de bir şok daha: Siyonist İsrail, işbirlikçi Almanya Haberi Görüntüle

BU PARALAR NEREDEN GELDİ?

Kaynağı belli olmayan paraları saatlerce sayan Fatih Keleş, Ekrem İmamoğlu'nun kara kutusu olarak biliniyor. Peki nereden geldiği belli olmayan ve tam 4 saat sayım işlemin yapıldığı bu paralar nereden geldi ve nerede kullanılacak?

Habere Tepki Ver

1

3

25

3

0

0

0

1

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading