Yandex Metrica

Sitede Ara

Başıboş sokak köpeği terörü son buluyor! 3 bakanlık yasa teklifini Meclis'e getiriyor!

Başıboş sokak köpeği terörü son buluyor! 3 bakanlık yasa teklifini Meclis'e getiriyor!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı ile birlikte sokak köpeklerine ilişkin hazırladıkları çalışmada sona geldiklerini bildirdi. Bakan Tunç, "Bu sorunun mutlaka çözülmesi gerektiğini ifade etti. 'Hayvanların korunması hususunda hepimiz hassasız, can dostlarımızı her türlü kötü muameleden korumak için gerekli tedbirleri almaya devam ederken insan sağlığı ile ilgili hassas dengeyi göz etmemiz gerekli." ifadelerini kullandı.   

Gündem

28.04.2024, 05:26

Başıboş sokak köpekleri son zamanlarda Türkiye'nin acilen çözüme kavuşturması gereken bir sorun haline geldi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı ile birlikte sokak köpeklerine ilişkin hazırladıklrı çalışmaları tamamladıklarını belirtti.

Üsküdar Ceza konseri ücretsiz mi, bilet gerekiyor mu 23 Nisan? Ceza konseri saat kaçta, nerede olacak? Üsküdar Ceza konseri ücretsiz mi, bilet gerekiyor mu 23 Nisan?... Haberi Görüntüle

SORUNA KÖKLÜ BİR ÇÖZÜM BEKLENİYOR 

Neredeyse hergün farklı şehirlerde başıboş sokak köpeklerinin saldırı haberlerini görmeye başladık. Sosyal medyada ve televizyon ekranlarında sıkça dile getirilen sorun için yetkililer tarafından köklü bir çözüme kavuşturulması bekleniyor. Söz konusu saldırılarla ilgili yapılacak onlan önlemlerle ilgili bilgileri paylaşan Habertürk Ankara Temsilcisi Fevzi Çakır ile konuyla Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'la yaptığı görüşmeyi anlattı. 

Tokat'ta deprem mi oldu kaç şiddetinde 18 Nisan? Tokat'ta az önce deprem mi oldu? Tokat'ta deprem mi oldu kaç şiddetinde 18 Nisan? Tokat'ta az... Haberi Görüntüle

"HASSAS DENGEYİ GÖZETMEMİZ GEREKLİ"

Çakır, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un açıklamalarıyla ilgili şu ifadeleri kullandı; 

Dün sayın bakanla bir temasım oldu. Tunç, Bu sorunun mutlaka çözülmesi gerektiğini ifade etti. 'Hayvanların korunması hususunda hepimiz hassasız, can dostlarımızı her türlü kötü muameleden korumak için gerekli tedbirleri almaya devam ederken insan sağlığı ile ilgili hassas dengeyi göz etmemiz gerekli.

Beypazarı maden suyu içindekiler | Beypazarı soda içinde ne var? Bor var mı? Beypazarı maden suyu içindekiler | Beypazarı soda içinde ne var?... Haberi Görüntüle

ÜÇ BAKANLIKTAN ÇALIŞMA 

İnsanımızın can emniyeti başta gelen görevimiz. Bu konuda yürüttüğümüz Adalet Bakanlığı, Tarım Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı olarak bir çalışmamız var. Taslak çalışmamızı TBMM’nin takdirine sunacağız.' dedi. 3 bakanlığın yürüttüğü çalışmada artık sona gelindiğini ifade etti.

Ali Sinan Tunaoğlu kimdir? Patiswiss yeni CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun eşi mi? Ali Sinan Tunaoğlu kimdir? Patiswiss yeni CEO'su Elif Aslı Yıldız... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN: MUTLAKA KAVUŞTURACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da başıboş köpek sorunuyla ilgili açıklamada bulunmuştu Erdoğan, "Bu sorunu inancımız, kültürümüz ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız." ifadelerini kullanmıştı. 

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading